Neler Yeni

Yardım Laptopa bisey oldu ekran gelmiyor

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Mustafa Enes Bulut
Az önce konu açtım ama cevap veren olmadı laptopun ramini çıkarsam bisey olurmu diye bisey yazan olmadı bende çıkardım sonra geri taktım biraz da temizledim kapağı kapatıp start verdim fan çok sesli ve hızlı bir şekilde çalışmaya başladı ve capslockun üzerinde ışık var o yanıp sönmeye başladı 5 dakika falan böyle devam etti ekran siyah gelmedi bireyler mouse ye falan ışıkları yandı ama ekran yok bende start tuşu ile zorla kapattım şu anda kapalı açsam nolur ekran gelirmi acaba veya ramlari falan yakma durumum olurmu ?

ozii2268

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
oğuzkağan inan
ramlerin yerini değiştirip tekrar açmayı dene reis

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Mustafa Enes Bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

melihv48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Melih Özcan
Az önce konu açtım ama cevap veren olmadı laptopun ramini çıkarsam bisey olurmu diye bisey yazan olmadı bende çıkardım sonra geri taktım biraz da temizledim kapağı kapatıp start verdim fan çok sesli ve hızlı bir şekilde çalışmaya başladı ve capslockun üzerinde ışık var o yanıp sönmeye başladı 5 dakika falan böyle devam etti ekran siyah gelmedi bireyler mouse ye falan ışıkları yandı ama ekran yok bende start tuşu ile zorla kapattım şu anda kapalı açsam nolur ekran gelirmi acaba veya ramlari falan yakma durumum olurmu ?
Soğutucu yani heatsink e bi müdahalede bulundunuz mu ? temizledim demişsiniz

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Mustafa Enes Bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Soğutucu yani heatsink e bi müdahalede bulundunuz mu ? temizledim demişsiniz
İşlemci fanina üfledim biraz belki tozlar kalkar diye ama başka bir müdahale yapmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

tek ram takılı iken dene bir de.
Yarin denemeyi düşünüyorum bir kapalı dursun şimdi

Top Bottom