Neler Yeni

Laptopa klavye almak mantıklı mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Fatih Caner Ceylan
Instagram
_fatihcanerr
Twitter
MaltKafas1

yusuf bali

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
yusuf bali
Instagram
_yusufbali_
laptopa 200 tl bütçeli mekanik bir klavye almak istiyorum sizce klavye almak mantıklı mı mantıklıysa hangi klavyeyi almalıyım
Kardeşim alışkın olmasan bile elini üstüne koyduğunda illa bı etskisi olucaktır rampagenin güzel ve ucuz klavyeleri var tavsiye ederim

Luna Crow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kaan Kozacı
Benim önerim eğer alacaksan bütçeni biraz arttırıp Masterkeys Lite L alabilirsin fiyatına göre hissiyat ve kullanım açısından beni uzun zaman idare etmişti ve memnunum.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Eğer oyun oynuyorsan almanız daha iyi olur. Genel olarak laptop klavyeleri oyun oynayanlar düşünülerek yapılmıyor. 200tl seviyesinde mekanik klavye olarak warlock önermem problemli bir klavye. Rampage Kb-R81 düşünebilirsiniz. Yorumları başarılı bir klavye.

Erhan_78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Erhan Gürleyik
mantıklı bence bende laptop dan oynuyorum gamepower ogree almayı düşünüorum

Osiimow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Osman cücük
laptopa 200 tl bütçeli mekanik bir klavye almak istiyorum sizce klavye almak mantıklı mı mantıklıysa hangi klavyeyi almalıyım
Yani bi yonden evet mantikli insan eli nemli ve uzun kullanimda laptobun boyasina zarar veriyor oyun oynuyorsan alinir eger okul iş falan ise faha ucuz bisey alabilirsen senin yararina olur ama her turlu mantikli cunki laptoba zarar vermiyor olucaksin satarken +1 olarak senin yararina

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Salih Duran
tabii ki senin mesela klavyenin laptop klavyesi in bir tuşu çıktı mesela klavye alabilirsin veya oyun oynuysan mesela csgo klavyeyi yan çevirmek lazım ve bence oyun oynuysan red swic almanı öneririm bu arada swic nasıl yazılıyo bilmiyorum yanlış yazdıysam özür dilerim

JToL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Emre
Laptop kullanıcısıyım ek klavyem var ama laptopa ayrı klavye biraz garip duruyor. Herhangi bir sorun yoksa laptop klavyesini kullan. Paranı başka şeye harca.

Top Bottom