Laptopta 32 gb ram daha iyide.Lenovo loq alıcam rtx4050 8 gb modeli i5 12500hx
8 gb ram takıcam aldıktan sonra hangi rami alayım
Birde laptoplarda arkası açıldığı zaman garantisi bitiyor diye biliyorum onu nasıl yapıcam
Kral, adam 2 tane soru sormuş diğer soruyla ilgili bilgin var mı acaba?Yanına 16 veya 32 gb ram koy.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Crucial marka almalısın atıyom link bir saniye.
Laptopta 32 gb ram daha iyide.
Bütçe azsa bu:https://www.hepsiburada.com/crucial...book-ram-bellek-ct16g52c42s5-pm-HBC00003IMPD7
Ne yazıkki yok.Kral, adam 2 tane soru sormuş diğer soruyla ilgili bilgin var mı acaba?
Lenovo loq alıcam rtx4050 8 gb modeli i5 12500hx
Birde laptoplarda arkası açıldığı zaman garantisi bitiyor diye biliyorum onu nasıl yapıcam
Yanına 16 veya 32 gb ram koy.
Bütçe azsa bu:https://www.hepsiburada.com/crucial...book-ram-bellek-ct16g52c42s5-pm-HBC00003IMPD7
İşlemciye emin misin? Öyle bir işlemci çıkmıyorLenovo loq alıcam rtx4050 8 gb modeli i5 12500hx
12450 hocam yanlış yazmışımGaranti meselesi markaya göre değişiyor. Ama bu zamanda kolay kolay bir şey demiyorlar. Örneğin asus ve hp bir şey demiyor. Lenovoyada arayıp sorabilirsinCrucial 16GB (1x16GB) DDR5 5200MHz CL42 (16Gbit) Notebook Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial 16GB (1x16GB) DDR5 5200MHz CL42 (16Gbit) Notebook Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
İşlemciye emin misin? Öyle bir işlemci çıkmıyor
Yanına 16 veya 32 gb ram koy.
Bu çift kanal olayı var ya 8 e 8 olması gerekmiyor mu laptoplarda o kadar etkili mi bilmiyorum gelçi amaGaranti meselesi markaya göre değişiyor. Ama bu zamanda kolay kolay bir şey demiyorlar. Örneğin asus ve hp bir şey demiyor. Lenovoyada arayıp sorabilirsinCrucial 16GB (1x16GB) DDR5 5200MHz CL42 (16Gbit) Notebook Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial 16GB (1x16GB) DDR5 5200MHz CL42 (16Gbit) Notebook Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
İşlemciye emin misin? Öyle bir işlemci çıkmıyor
4800 mhz e kadar ram kullanabilirsin. Daha yüksek alsan bile 4800 mhz de çalışır. Çift kanal olayı var ama DDR 5 te çok etkisi yok deniyor.12450 hocam yanlış yazmışım
Bu çift kanal olayı var ya 8 e 8 olması gerekmiyor mu laptoplarda o kadar etkili mi bilmiyorum gelçi ama
Hocam benim laptop öyle bir şey yok vallaha kendiliğinden 12 gb ram ile geldi ki passmark ile öğreniyorum 8+4 olduğunu Benimkide levono ama gaming PC değil12450 hocam yanlış yazmışım
Bu çift kanal olayı var ya 8 e 8 olması gerekmiyor mu laptoplarda o kadar etkili mi bilmiyorum gelçi ama
Hmm anladım yani diyosunuz ki 8 gb alıp çift kanal kullanıcağına 16 al 24 gb flex channel daha karlı vericeğin parayada değer4800 mhz e kadar ram kullanabilirsin. Daha yüksek alsan bile 4800 mhz de çalışır. Çift kanal olayı var ama DDR 5 te çok etkisi yok deniyor.
Tam olarak anlamadım kral bu nası türkçeHocam benim laptop öyle bir şey yok vallaha kendiliğinden 12 gb ram ile geldi ki passmark ile öğreniyorum 8+4 olduğunu Benimkide levono ama gaming PC değil