Neler Yeni

Laptopa sıvı metal uygulamalı mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Alper Sağlam
Beyler ryzen 7 6800h 3070ti acer laptopum var işlemci 94lerde agresif modda kendini 3700 mhzlere sabitleyip güç kısıyor ekran kartıda oyunlarda 86 derecelerde dolaşıyor elimde termal macun olmadığı için değiştiremedim daha fakat içini açıp baktığımda termal macunun az sürüldüğünü gördüm sıvı metal var elimde fakat sürmeye biraz çekiniyorum sizce sıvı metali mi uygulamalıyım yoksa mx6 almayı planlıyorum mx6 alıp hem güvenli hemde içim rahat mı kullaniyim fikir verebilirseniz sevinirim birde mx6yla sıvı metal arasında ne kadar fark olur ortalama

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Mahir Cengiz
Beyler ryzen 7 6800h 3070ti acer laptopum var işlemci 94lerde agresif modda kendini 3700 mhzlere sabitleyip güç kısıyor ekran kartıda oyunlarda 86 derecelerde dolaşıyor elimde termal macun olmadığı için değiştiremedim daha fakat içini açıp baktığımda termal macunun az sürüldüğünü gördüm sıvı metal var elimde fakat sürmeye biraz çekiniyorum sizce sıvı metali mi uygulamalıyım yoksa mx6 almayı planlıyorum mx6 alıp hem güvenli hemde içim rahat mı kullaniyim fikir verebilirseniz sevinirim birde mx6yla sıvı metal arasında ne kadar fark olur ortalama
Hocam laptoplarda sıvı metal fabrika çıkışı değilse akma ihtimali yüksek oluyor bence hiç o topa girme mx6 işini görür. İllaha sıvı metal yapmak istiyorum dersen benzer performansı veren ptm 7950 uygulayabilirsin detaylı rehberleri tarayıcıda bulabilirsiniz.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berk
custom pc de sıvı metal olurda hocam laptop bu

Makca42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Mehmet Akca
Sıvı metal biraz risk o yüzden kaliteli bir termal macun ile işi çözebilirsin. thermal grizzly kryonaut 12.5kw al kullan. Diğerlerine göre pahalıdır ama çok iyi iş çıkarır. Kendim yıllardır kullanıyorum 80 dereceyi geçmez kolay kolay sıcaklıkların. 1 gr ama iki defa değiştirmeye yeter işlemci ve ekran kartını

1YouTl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Enes
Ptm7950 kullan sıvı metalle neredeyse aynı sonuçları veriyor termal macun gibi de pump out olmaz 1 sene rahat kullanırsın

Vapelord

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Yağız DERELİ
Hocam laptoplarda sıvı metal fabrika çıkışı değilse akma ihtimali yüksek oluyor bence hiç o topa girme mx6 işini görür. İllaha sıvı metal yapmak istiyorum dersen benzer performansı veren ptm 7950 uygulayabilirsin detaylı rehberleri tarayıcıda bulabilirsiniz.
Ben de kesinlikle katılıyorum. Sıvı metal ile riske girmenize gerek yok. Piyasadaki mx-4, mx-6, hyrdronaut, kryonaut.... vs kullanırsanız çok yüksek ihtimal pump-out yapar. O nedenle ptm7950 en iyisi. Hatta buyurun size kendi satın aldığım satıcının linki: https://tr.aliexpress.com/item/1005...t_main.10.1fe73d129F4gr7&gatewayAdapt=glo2tur

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Alper Sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de kesinlikle katılıyorum. Sıvı metal ile riske girmenize gerek yok. Piyasadaki mx-4, mx-6, hyrdronaut, kryonaut.... vs kullanırsanız çok yüksek ihtimal pump-out yapar. O nedenle ptm7950 en iyisi. Hata buyurun size kendi satın aldığım satıcının linki: https://tr.aliexpress.com/item/1005...t_main.10.1fe73d129F4gr7&gatewayAdapt=glo2tur
Hocam kaç güne gelir bide kullanım şekli olarak direkt üstüne yapıştırma tarzında anladığım kadarıyla temizledikten sonra bide bi sorum daha olucak mm olarak hem işlemci hem ekran kartına yapıcam hangi boy alsam ikisi için yeterli olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkese yorumları için çok teşekkür ederim iyi günler beyler

Vapelord

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Yağız DERELİ
Hocam kaç güne gelir bide kullanım şekli olarak direkt üstüne yapıştırma tarzında anladığım kadarıyla temizledikten sonra bide bi sorum daha olucak mm olarak hem işlemci hem ekran kartına yapıcam hangi boy alsam ikisi için yeterli olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkese yorumları için çok teşekkür ederim iyi günler beyler
En küçük boyut galiba 31x50mm o bile çokça yeterli olur. Hatta 2 kere yapabilirsiniz. Genelde gözlemlerime göre işlemci 10-20mm oluyor. Ekran kartı da 15-20mm oluyor.

Top Bottom