Neler Yeni

Laptop'a win10 yükleyemiyorum bakar mısınız?

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
arkadaşlar eski bir laptopum var formatlamak istedim yaklaşık 8 yıllık. win7 çalışıyordu ben de win10 yükleyeyim dedim. Ancak yükleme esnasında ürün anahtarı sahte dedi ve eski win7 ürün anahtarımı iptal etti, bu da yetmezmiş gibi win10 sayfasına gelince de illa ürün anahtarı istiyor. Satın almış olduğum win10 oem anahtarı da maillerimden silmişim onu da bulamıyorum. Deneme sürümü yüklemek istiyorum ama bir türlü başarılı olamıyorum ürün anahtarı olmadan o aşamayı geçiş yapmıyor ve deneme sürümü yükle seçeneği de çıkmıyor ne yapmalıyım. Crack yapmak istemiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ümit Şişman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
arkadaşlar eski bir laptopum var formatlamak istedim yaklaşık 8 yıllık. win7 çalışıyordu ben de win10 yükleyeyim dedim. Ancak yükleme esnasında ürün anahtarı sahte dedi ve eski win7 ürün anahtarımı iptal etti, bu da yetmezmiş gibi win10 sayfasına gelince de illa ürün anahtarı istiyor. Satın almış olduğum win10 oem anahtarı da maillerimden silmişim onu da bulamıyorum. Deneme sürümü yüklemek istiyorum ama bir türlü başarılı olamıyorum ürün anahtarı olmadan o aşamayı geçiş yapmıyor ve deneme sürümü yükle seçeneği de çıkmıyor ne yapmalıyım. Crack yapmak istemiyorum.
baştan kur windowsu yeni ürün anahtarı al orjinal olsun korsana başvurma

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
baştan kur windowsu yeni ürün anahtarı al orjinal olsun korsana başvurma
ya korsana başvurmuyorum zaten aldığım key kaybolduğu için şu an uğraşmak istemedim maksadım biran önce pc formatı. içinde 7 yıllık dosya yükü var yedeği aldım silmek istedim hepsni pc yavaş çalışıyor. deneme sürümünü sonra etkinleştiririm dedim ama zaman gitmesin diye uğraşıp yine dünya kadar zaman harcadım :(

Top Bottom