Neler Yeni

Laptopa yeni ekran kartı

pisiko01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bahattin
Selamlar, Hp Victus laptopum var tam model linkini aşağıya koydum içinde rtx3050 var, şimdi olmasa da ilerleyen zamanlarda yükseltmek istiyorum ama laptoplarda bu iş biraz sıkıntılı anladığım kadarı ile. Yeni takacağım ekran kartının biosa uyumlu olması veya laptop içine fiziksel olarak uyumlu bir model olması lazım gibi şeyler, hangi ekran kartlarını takabileceğimi gösteren bir site veya ekran kartını temin edebileceğim bir yer var mı çok araştırdım ama bulamadım.

Clayz

80+ Silver
Selamlar, Hp Victus laptopum var tam model linkini aşağıya koydum içinde rtx3050 var, şimdi olmasa da ilerleyen zamanlarda yükseltmek istiyorum ama laptoplarda bu iş biraz sıkıntılı anladığım kadarı ile. Yeni takacağım ekran kartının biosa uyumlu olması veya laptop içine fiziksel olarak uyumlu bir model olması lazım gibi şeyler, hangi ekran kartlarını takabileceğimi gösteren bir site veya ekran kartını temin edebileceğim bir yer var mı çok araştırdım ama bulamadım.
valla hıc ugrasılmaz cıdden oyle kolayda degıl

1905

80+ Silver
istisnalar var mı bilmem ancak olmuyor diye biliyorum oluyorsa da çok uğraştıracaktır yani hem para harcarsınız hemde gerek yok. Laptoplar uyumlu olacak şekilde tasarlanıyor farklı bir donanım taktığınızda sorun yaşayabilirsiniz( fazla güç gerektirmesi gibi ) laptopu satıp yeni laptop almak daha mantıklı olur.

pisiko01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bahattin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki bu harici takılan ekran kartları var onlar nasıl

Clayz

80+ Silver
Peki bu harici takılan ekran kartları var onlar nasıl
ekran kartı goruntu cıkısını usb ye donusturuyon donusturucuyle onuda laptopa takıyon cok fena oluyo ama anlatamam yanı

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Yusufcan Koçkaya
çok zor ya.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,504
İsim
Arda doğan
istisnalar var mı bilmem ancak olmuyor diye biliyorum oluyorsa da çok uğraştıracaktır yani hem para harcarsınız hemde gerek yok. Laptoplar uyumlu olacak şekilde tasarlanıyor farklı bir donanım taktığınızda sorun yaşayabilirsiniz( fazla güç gerektirmesi gibi ) laptopu satıp yeni laptop almak daha mantıklı olur.
Oluyor benim kuzen yapmıştı ama çok bilgi istiyor ve uğraştırıyor ki onun bağlantı birim aparatına ve ekran kartına vereceğin parayla üstüne elindeki laptopuda satsa daha düzgün laptop alıyor zaten

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905

pisiko01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bahattin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartı goruntu cıkısını usb ye donusturuyon donusturucuyle onuda laptopa takıyon cok fena oluyo ama anlatamam yanı
hangi ekran kartı hangi dönüştürücüye uygun onu nerden araştırabilirim

Clayz

80+ Silver
hangi ekran kartı hangi dönüştürücüye uygun onu nerden araştırabilirim
aslında saka yapmıstım ama tabıkıde yapılabılıyor
ama cıdden hıc ugrasılmaz yok guc yok cart curt

Top Bottom