Neler Yeni

Laptopda 1 ölü piksel sorun çıkarır mı

hocam stoğu yok modelin şuan değişim yaparlar mı iade yaparlarsa fiyatı artmış şuan başka alacak model yok nu bütçeye
Hocam değişim isteyin yoksa daha iyisini vermesi gerekmiyor mu ben öyle biliyorum.Bu arada nerden aldınız ?

çok göze batacak yerde ya bence iade gibi ama modelden bu fiyata da yok diyorsun bilemedim sen ne istersen
Gözlen gözükmüyor aslında test olmasa farketmezdim ama ileride yayılır mı acaba onu merak ediyorum değişim için satıcıya yazdım inşallah olumlu bir dönüş yapar

Gözlen gözükmüyor aslında test olmasa farketmezdim ama ileride yayılır mı acaba onu merak ediyorum değişim için satıcıya yazdım inşallah olumlu bir dönüş yapar
sanmam yayılacağını benim emektarda 2 senedir 1 tane var artmadı

hemen iade et monitörde sorun sorundur büyüklüğü önemli değil ileride daha fazla olamiyacağını bilemeyiz

hemen iade et monitörde sorun sorundur büyüklüğü önemli değil ileride daha fazla olamiyacağını bilemeyiz
hocam ürünün stoğu ve fiyatı artmış bu fiyata başka bir model yok değişim yapmak için yazdım satıcıya dönmesini bekliyorum

Merhaba ben dün bir laptop aldım bugün elime ulaştı testini yaptım ölü piksel ve 1 Tane ölü piksel farkettim sizce değiştirmeye gerek varmı değişim ile uğraşmak istemiyorum ama ileride sorun olacaksa değiştireyim
Sıfır laptop'a para vermişsin gidip ayıplı bir ürün kullanmak mantıklı gelmiyor. Ben olsam direkt iade/değişim talep ederdim.

Sıfır laptop'a para vermişsin gidip ayıplı bir ürün kullanmak mantıklı gelmiyor. Ben olsam direkt iade/değişim talep ederdim.
hocam bu fiyata başka model olsa direk iade seçenegi var n11 de bu fiyata başka bir model yok o yüzden iade demiyorum değişim için satıcıya yazdım dönüş bekliyorum

bu cevabı aldım sizce iade mi edeyim bu bütçeye başka model yok ama

Ekler

• c7d7e256-c1a3-43fc-927a-e25752eeeeb3.jpg
    c7d7e256-c1a3-43fc-927a-e25752eeeeb3.jpg
    107.3 KB · Hit: 35
Geri