Laptopda pil wh'si performansı çok etkiler mi?

Reaksiyon skoru
0
Selam, yeni laptop alacağım fakat 2 laptop arasında kaldım(Acer Nitro v15 ile HP victus 15). Arada kalma sebebim ise Acer Nitro V15' de pil wh'si 57. Arakadaşa sordum etkiler mi diye, bilmem ben dedi. HP victusta 70 wh. WH performansı çok etkilemezse Acer'i alıp geçeceğim. Aşağıyada koyuyorum karşılaştırma linkini: https://www.epey.com/laptop/karsila...15-fa1020nt-7n9u8ea_acer-nitro-v-15-anv15-51/

57wh değildir ya 57 çok düşük. Bataryanın 1 saatte en fazla kaç watt verebileceğini ifade ediyor. Prize bağlı kullanmayacaksan 57wh olanı alma ki 70wh bile düşük bana kalırsa. Prize takınca fark etmiyor zaten.

57wh değildir ya 57 çok düşük. Bataryanın 1 saatte en fazla kaç watt verebileceğini ifade ediyor. Prize bağlı kullanmayacaksan 57wh olanı alma ki 70wh bile düşük bana kalırsa. Prize takınca fark etmiyor zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

🥲
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya kullanmayı beceremedim forumu. Ne yapsam bilememdim şimdi ya. Her zaman priz olmaz ama, lütfen tavsiye verinn

Geri