Yardım Laptop'ın İşlemcisi 90 Dereceleri Görüyor

Kötü diyenler neye göre diyor abi. Masaüstü mü bu ısınmasın. Adam %100 yük altındayken diyor. Gayet güzel kardeşim değerlerin boş ver sen macunu falan yenilemeyi daha yepyeni laptop almışsın. Soğutucu al kullan yeter.

Öncelikle selamlar

Bende Asus ROG Strix G513RM-HQ163 modeli var. CPU %100 kullanımdayken maksimum 91 dereceleri görüyor.Sizce bu değer ortalamanın üstünde bir değer mi? Altına fan almalımıyım laptop`un​

%100 kullanımda diyorsun gayet normal en iyi soğutmaya sahip laptop bile o yükte en düşük 85 derece olur ek soğutma alırsan iyi olur sürekli 90 derece termal macun ve pedler işlevini yitirir

Öncelikle selamlar

Bende Asus ROG Strix G513RM-HQ163 modeli var. CPU %100 kullanımdayken maksimum 91 dereceleri görüyor.Sizce bu değer ortalamanın üstünde bir değer mi? Altına fan almalımıyım laptop`un​

ryzen controller kullan

Kötü diyenler neye göre diyor abi. Masaüstü mü bu ısınmasın. Adam %100 yük altındayken diyor. Gayet güzel kardeşim değerlerin boş ver sen macunu falan yenilemeyi daha yepyeni laptop almışsın. Soğutucu al kullan yeter.
Ns2000e kötü demiştim

Ns2000e kötü demiştim
Yok size demedim hocam. Sıcaklık değerleri normal değil diyenlere söylemiştim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ns2000e kötü demiştim
Ns2000 hakkında fikrim yok kullanmadım. Ben Trust GXT 278 kullanıyorum laptoplarımda memnunum 4 tane büyük fanı var. Kademe ayarı var. 2-2 calistirabiliyorsunuz baya iyi.

Hocam peki şu anda laptop %18`unu kullanıyor işlemcinin ve derecesi tam 60 derece. Opera felan açık bir kaç sekme açık wallpaper engine felandır derken %18 oldu şuan. 60 derece iyi mi? sence

Hocam peki şu anda laptop %18`unu kullanıyor işlemcinin ve derecesi tam 60 derece. Opera felan açık bir kaç sekme açık wallpaper engine felandır derken %18 oldu şuan. 60 derece iyi mi? sence
Güzel hocam güzel sorun yok laptopunda. Güle güle kullan gayet serin. Zaten Asus Rog serisi laptoplar Asusun üst segment cihazları. Soğutma performansları iyi seviyededir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,516
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri