revenge3169
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 35
- İsim
- Mehmet Karataş
Merhabalar 2 haftaya bir laptop alıcağım üst seviye sayıldığı için stok bulmak zorlaşıyor. Türkiye'de de laptoplar zaten az geldiği için tamamen facia oluyor. Aklımdaki modellerin hepsinin stoğu bitmiş bunlar yerine önerebileceğiniz laptoplar var mı?
Türkiye'de yurt dışından istediğim model laptobu getirme ihtimalim var mı, ne kadar vergi çıkar o ülkeden vergi iadesi alacağım fiyat aşa iner ama bizim ülkemizdeki vergi ile kıyaslanamaz. Getirebilir miyim veya getirebilsem kaça patlar? Gürcistan gibi yerlere gidip elden alsam gümrükde sıkıntı çıkarmı?
Asus Tuf A15(2024)
Vatan mağazalarında teşir ürünler var almak mantıklımı bilmiyorum son çare bakarım gibi geliyor. Sonuçta kulanılmış ürün.
HP OMEN Laptop 17(Ryzen 9)
HP OMEN Laptop 17(Ryzen 7)
Bu modelin aslında bi tane stoğu var hepsiburadada ama işlemci diğer modellere göre düşük ryzen 7/9 fiyatı daha fazla.
Bu modellerin stoğa gelme ihtimali daha doğrusu ne zaman gelir vatan bilgisayar ürünün sorularında net tarih belirtmemiş Omen serisinden haber bulamadım. Kasım indirimlerinde stoğa gelme ihtimali var mı?
Aradağım özellikler;
*Ryzen 7/9 8845
*RTX 4070(140w)
*Ekran en az 144hz 3ms
*SDD ve Ram fark etmez yükselticeğim zaten
*Ekran boyutu fark etmez çoğunlukla harici monitorde kulanacağım
*Teknik servisi üzmesin bide
Bütçem normalde 50bin civarı ama taksitle alacağım için çok fark olmuyor omen serisi gibi fiyatlarda uygundur.
ACER NİTRO ÖNERMEYİN LÜTFEN! Görüntüye önem veriyorum sistemim sade RGB yok denecek kadar az görüntüsü hoşuma gitmiyor ve hoş yorumları yok.
Türkiye'de yurt dışından istediğim model laptobu getirme ihtimalim var mı, ne kadar vergi çıkar o ülkeden vergi iadesi alacağım fiyat aşa iner ama bizim ülkemizdeki vergi ile kıyaslanamaz. Getirebilir miyim veya getirebilsem kaça patlar? Gürcistan gibi yerlere gidip elden alsam gümrükde sıkıntı çıkarmı?
Asus Tuf A15(2024)
Asus Tuf Gaming A15 8.Nesil Ryzen 9 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Asus Tuf Gaming A15 8.Nesil Ryzen 9 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
HP OMEN Laptop 17(Ryzen 9)
HP OMEN Laptop 17-DB0020NT AMD Ryzen 9-8945HS 32GB RAM 1TB SSD 8GB NVIDIA GeForce RTX4060 17.3 inç FHD 144Hz FreeDOS Siyah A44QREA - HP Store Türkiye
HP® Store Online Alışveriş sitesinden hemen HP OMEN Laptop 17-DB0020NT AMD Ryzen 9-8945HS 32GB RAM 1TB SSD 8GB NVIDIA GeForce RTX4060 17.3 inç FHD 144Hz FreeDOS Siyah A44QREA sipariş verin kazançlı çıkın! HP güvencesi ile tüm Türkiye'ye kargo
www.hpstore.com.tr
HP OMEN Laptop 17(Ryzen 7)
HP OMEN Laptop 17-DB0019NT AMD Ryzen 7-8845HS 32GB RAM 1TB SSD 8GB NVIDIA GeForce RTX4070 17.3 inç FHD FreeDOS Siyah A44QQEA - HP Store Türkiye
HP® Store Online Alışveriş sitesinden hemen HP OMEN Laptop 17-DB0019NT AMD Ryzen 7-8845HS 32GB RAM 1TB SSD 8GB NVIDIA GeForce RTX4070 17.3 inç FHD FreeDOS Siyah A44QQEA sipariş verin kazançlı çıkın! HP güvencesi ile tüm Türkiye'ye kargo
www.hpstore.com.tr
Bu modellerin stoğa gelme ihtimali daha doğrusu ne zaman gelir vatan bilgisayar ürünün sorularında net tarih belirtmemiş Omen serisinden haber bulamadım. Kasım indirimlerinde stoğa gelme ihtimali var mı?
Aradağım özellikler;
*Ryzen 7/9 8845
*RTX 4070(140w)
*Ekran en az 144hz 3ms
*SDD ve Ram fark etmez yükselticeğim zaten
*Ekran boyutu fark etmez çoğunlukla harici monitorde kulanacağım
*Teknik servisi üzmesin bide
Bütçem normalde 50bin civarı ama taksitle alacağım için çok fark olmuyor omen serisi gibi fiyatlarda uygundur.
ACER NİTRO ÖNERMEYİN LÜTFEN! Görüntüye önem veriyorum sistemim sade RGB yok denecek kadar az görüntüsü hoşuma gitmiyor ve hoş yorumları yok.