Neler Yeni

Laptoplar Wi-Fi'ya bağlanmıyor

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Sorunun windowsla alakalı kanka benimde başıma geliyor ama nasıl çözeceğimi bende bulamadım belli bir süre sonra kendi kendine düzeliyor:/
Sadece laptoplarda olması kafamı karıştırdı.

SAKAL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Taha-Gözübüyük
Ethernet kablosu ile denedin mi ?

birde başka bir şey gerçi denmemişsindir diye düşünüyorum ama yinede yazayım bugün başıma geldi wifi ve ethernet kablosu ile internete bağlanmıyor sorun gider vs yaptım düzelmedi modem resetledim geldi .

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Ethernet kablosu ile denedin mi ?

birde başka bir şey gerçi denmemişsindir diye düşünüyorum ama yinede yazayım bugün başıma geldi wifi ve ethernet kablosu ile internete bağlanmıyor sorun gider vs yaptım düzelmedi modem resetledim geldi .
Modeme reset attım, arayüze reset attım, windowsla alakalı hemen hemen bütün sorun çözümlerini denedim fakat bir sonuca ulaşamadım.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran
Hocam sorun cihazlarda değil modem veya internet ile alakalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 tane laptop dışında bütün cihazlar sorunsuz çalışıyor. Laptopların ne ayrıcalığı var anlamadım.
Modeminizin arayüzünden wifi ayarlarını atabilir misiniz?

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Modeminizin arayüzünden wifi ayarlarını atabilir misiniz?
Hocam yaşamış olduğum bölge nedeniyle internet komple kesildi, sorun çözümüne pazartesi devam etsek olur mu? Çünkü şu anda mahallede kimseye internet gitmiyor.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Telefonunuzdan hotspot açınca bağlanabiliyor musunuz peki?
Hocam zaten laptopta internet gerektiğinde telefondan paylaşıyordum. Wi-Fi paylaşabiliyorsam hostpot da paylaşılıyordur.

Top Bottom