Sorunun windowsla alakalı kanka benimde başıma geliyor ama nasıl çözeceğimi bende bulamadım belli bir süre sonra kendi kendine düzeliyor:/Olmuyor hocaamm. İSS'yi aradım, bizim yapabielceğimiz bir şey yok diyorlar.
Sorunun windowsla alakalı kanka benimde başıma geliyor ama nasıl çözeceğimi bende bulamadım belli bir süre sonra kendi kendine düzeliyor:/Olmuyor hocaamm. İSS'yi aradım, bizim yapabielceğimiz bir şey yok diyorlar.
Sadece laptoplarda olması kafamı karıştırdı.Sorunun windowsla alakalı kanka benimde başıma geliyor ama nasıl çözeceğimi bende bulamadım belli bir süre sonra kendi kendine düzeliyor:/
Windowsla alakalı işteSadece laptoplarda olması kafamı karıştırdı.
Modeme reset attım, arayüze reset attım, windowsla alakalı hemen hemen bütün sorun çözümlerini denedim fakat bir sonuca ulaşamadım.Ethernet kablosu ile denedin mi ?
birde başka bir şey gerçi denmemişsindir diye düşünüyorum ama yinede yazayım bugün başıma geldi wifi ve ethernet kablosu ile internete bağlanmıyor sorun gider vs yaptım düzelmedi modem resetledim geldi .
Modeminizin arayüzünden wifi ayarlarını atabilir misiniz?Hocam sorun cihazlarda değil modem veya internet ile alakalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 tane laptop dışında bütün cihazlar sorunsuz çalışıyor. Laptopların ne ayrıcalığı var anlamadım.
Hocam yaşamış olduğum bölge nedeniyle internet komple kesildi, sorun çözümüne pazartesi devam etsek olur mu? Çünkü şu anda mahallede kimseye internet gitmiyor.Modeminizin arayüzünden wifi ayarlarını atabilir misiniz?
Telefonunuzdan hotspot açınca bağlanabiliyor musunuz peki?Hocam yaşamış olduğum bölge nedeniyle internet komple kesildi, sorun çözümüne pazartesi devam etsek olur mu? Çünkü şu anda mahallede kimseye internet gitmiyor.
Hocam zaten laptopta internet gerektiğinde telefondan paylaşıyordum. Wi-Fi paylaşabiliyorsam hostpot da paylaşılıyordur.Telefonunuzdan hotspot açınca bağlanabiliyor musunuz peki?