Neler Yeni

Laptoplarda işlemci yükseltme yapılabilir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Musab
Arkadaslar laptopumun işlemcisini yükseltmek istiyorum
Red dead redemption 2
Assasins cread valhalla gibi oyunlar oynamak istiyorum hangi işlemciyi almalıyım

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844
Yüksek ihtimal değiştiremezsiniz değiştirebileceğiniz parçalar SSD ve Ramler belli başlı oyuncu laptoplarının işlemcileri değiştirilebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Musab
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yüksek ihtimal değiştiremezsiniz değiştirebileceğiniz parçalar SSD ve Ramler belli başlı oyuncu laptoplarının işlemcileri değiştirilebilir.
Peki işlemciye karışmayıp diğer özelikleri yükseltsem oyun performansı nasıl değişir

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Musab
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ramler ile oyun performansını bir tık artırabilirsiniz çok ciddi bir artış olmaz.
Son bir soru sormak istiyorum diyelimki benim işlemcim değişebilen modele sahip
Peki o zaman hangi model laptop işlemcisi almalıyım bahsettiğim oyunları oynamak için.

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844
Peki o zaman hangi model laptop işlemcisi almalıyım bahsettiğim oyunları oynamak için.
Kesin bir model söyleyemem ama anakartına uyumlu modelleri takabilirsiniz. Normal laptopların işlemcileri anakart üzerine gömülü olduğundan bir sıkıntı veya problem çıktığında anakart ile beraber değişir dediğim işlemcisi değişen modeller genelde eski modellerler oluyor.

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Eğer 100 bin Tl üzerine satılan alienware bir laptopa veya eski tip soketli bir anakarta sahip laptopunuz yoksa anakart değişmez. eğer ailenware riniz varsa zaten işlemci değiştirmeden çok rahatlıkla o oyunları oynayabilirsiniz diye düşünüyorum. Soketli tip anakarta sahip bir laptopunuz varsada o anakart için üretilen işlemciler eski olduğu için en iyisini alsanız bile bahsettiğiniz oyunları kaldırmaz

Top Bottom