Neler Yeni

LAPTOPMU YOKSA MASAÜSTÜMÜ

juiclair

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Eray İlkaya
agalar çok merak ediyorum size güzel bi masaüstü ortamı kurup orda oynamakmı mantıklı geliyor yoksa laptop alıp ordan oraya gidip oynamakmı

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
4 yıl laptop kullandım ama en fazla 4 5 yere götürmüşümdür. Masaüstü aldım çok daha iyi.

Akiran

80+ Silver
Laptoplar hem daha fazla ısınıyor hem de upgrade edilemiyor. Amacı sırf oyun olan biri için masaüstü daha uygun.

Squex

80+ Silver
Klasik bana göre saçma bir soru daha
Eğer habire bir yerlere gidiyorsan, ünide pcye ihtiyacın varsa,taşınabilir bir şey arıyorsan laptop
Sabit taşınmaz etmez her gün yaptığın belli işlerinde fazla bilgisayara ihtiyacın yoksa oyun daha çok oynuyorsan masaüstü

juiclair

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Eray İlkaya
Klasik bana göre saçma bir soru daha
Eğer habire bir yerlere gidiyorsan, ünide pcye ihtiyacın varsa,taşınabilir bir şey arıyorsan laptop
Sabit taşınmaz etmez her gün yaptığın belli işlerinde fazla bilgisayara ihtiyacın yoksa oyun daha çok oynuyorsan masaüstü
bende sabah işe gidip akşam evdeyim arkadaşımda öyle 10k monster laptop aldı ben masaüstü topladım klasik saçma bir soru değil

Squex

80+ Silver
bende sabah işe gidip akşam evdeyim arkadaşımda öyle 10k monster laptop aldı ben masaüstü topladım klasik saçma bir soru değil
önceki konudaki yorumlarına göre evet saçma
lise 12 olan sadece ders için bilgisayar arayan ve bir kaç sene idare etmesini isteyen birine masaüstü öneriyorsun

Top Bottom