Yunus Emre 16
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 67
- İsim
- Yunus Emre
- İlgilendiği Kategoriler
- sj
Öncelikle selamünaleyküm. Benim bir laptop um var. Bundan yaklaşık 3 gün ile 1 hafta arasında bilgisayarın gerek oyun performansı gerek diğer şeyler şimdikine göre gayet iyiydi. Fakat ilk Sorunum 2 gün önce Valorant oynarken normalde olmadığı kadar kasmasıyla başladı.normalde Valorant in en düşük ayarlarında 60 FPS ye yakın , en yükseklerinde ise ortalama 30,40 FPS arası alırken 2 gün önce ve dün oyuna girdiğimde hem VAN-1 hatası verip oyundan atıyordu,hem de hiç olmadığı kadar kasıyordu. Sonra bugün CS indirdim ve cs de FPS lerim gayet mükemmeldi. Fakat bugün CS de de çok fazla FPS düşüyor. Çok takılıyor. Hatta ona kadar kasıyor ki, oyunun müziğini bile tam anlayamıyorum. Ve görev yöneticisinden baktığımda arkada sürekli"Antimalware service executable" çalışıyordu. Sizce niye performans bu kadar düşmüş olabilir?
PC özellikleri;
4gb DDR3 RAM
Geforce 920m ekran kartı
İ3 5. Nesil (sonunda U var)
Laptop
PC özellikleri;
4gb DDR3 RAM
Geforce 920m ekran kartı
Laptop
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca tekrar tekrar güncelleme yaptığım halde bu hatayı veriyorÖncelikle selamünaleyküm. Benim bir laptop um var. Bundan yaklaşık 3 gün ile 1 hafta arasında bilgisayarın gerek oyun performansı gerek diğer şeyler şimdikine göre gayet iyiydi. Fakat ilk Sorunum 2 gün önce Valorant oynarken normalde olmadığı kadar kasmasıyla başladı.normalde Valorant in en düşük ayarlarında 60 FPS ye yakın , en yükseklerinde ise ortalama 30,40 FPS arası alırken 2 gün önce ve dün oyuna girdiğimde hem VAN-1 hatası verip oyundan atıyordu,hem de hiç olmadığı kadar kasıyordu. Sonra bugün CS indirdim ve cs de FPS lerim gayet mükemmeldi. Fakat bugün CS de de çok fazla FPS düşüyor. Çok takılıyor. Hatta ona kadar kasıyor ki, oyunun müziğini bile tam anlayamıyorum. Ve görev yöneticisinden baktığımda arkada sürekli"Antimalware service executable" çalışıyordu. Sizce niye performans bu kadar düşmüş olabilir?
PC özellikleri;
4gb DDR3 RAM
Geforce 920m ekran kartı
Laptop