Neler Yeni

Yardım Laptopta bu sıcaklıklar kısa ömürlü müdür?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Fazla sıcaklıklar.
Fanı fulle.
Benim HP laptop o sıcaklıklarda diyeceksin ne alaka normal benim laptop için ama seninki soğutması iyi olmalı.
Servise gönder.
İşte bu yüzden casper ve monsterden uzak durup önerenlerden nefret ediyorum(Fiyatı hariç ona göre ama genelde önermem.)
Ve tavsiyem laptop soğutucusu al , yer ile temasını kes.
Hiçbir şey anlamadım.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hiçbir şey anlamadım.
Kısacana kısa ömürlü fenan olmaz sıcaklık.
Dönemsel mi gelip gidiyor bu?
Servise yolla ve önlemlerini al ileride riskler doğurabiliri de doğurmayabilir de.
Tavsiyem laptop ile temas yüzeyi arasına bir şeyler koy hava rahat çıksın ve maddi gücün varsa laptop soğutucusu ile kullan bu sıcaklıklar zarar verebilir garanti veremez kimse.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Öncelikle ekran kartı için söylüyorum bu sıcaklıklar kötü değil bakımını yaptığın sürece sıkıntısız kullanırsın benim gpu 3050 ve sabit 86 derece alıyorum ama o 86 ya sabitlemek için frekans kisabiliyor haberin ola .böyle olması laptopum ömrünü uzatır.benim arkadaşım 3 yıldır 80 derece civarında kullanıyor sorun yaşamamış . İşlemci için abi kasa soğutamiyor işlemciyi turbo boosta .Turbo Boostu kapatılmasından yanayım sıcaklığı 15 20 derece düşürüyor işlemcide . Gow da turbo boost kapatmama rağmen bazen daha yüksek FPS aldığım oldu . Clevo kasa almanı bir kere önermem ekran panel kalitesi kasa kalitesi düşük bunu bilincinde olmalısın alırken .benim monitör IPS diye AAS panel verdiler mesela
Abi bütçem 13 14K
Sadece Monster mı var? Bu fiyatta Monster alınır mı? En azından bana 4 yıl yetmesi lazım.
n11.com'dan Asus FX516PE-HN004T i5-11300H 8 GB 512 GB SSD RTX3050Ti 15.6" W10 Dizüstü Bilgisayar seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
https://www.n11.com/urun/asus-fx516...zustu-bilgisayar-2055339?magaza=eesmagzacilik genel oyunlarda cpu 85-gpu 70 derece civarında altına soğutucuyla 80 civarına iner diye düşünüyorum monsterdan iyi olduğunu düşünüyorum
Karşılaştırma listeme ekledim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kısacana kısa ömürlü fenan olmaz sıcaklık.
Dönemsel mi gelip gidiyor bu?
Servise yolla ve önlemlerini al ileride riskler doğurabiliri de doğurmayabilir de.
Tavsiyem laptop ile temas yüzeyi arasına bir şeyler koy hava rahat çıksın ve maddi gücün varsa laptop soğutucusu ile kullan bu sıcaklıklar zarar verebilir garanti veremez kimse.
Laptop soğutucusu ne kadar ki?

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Soğutucu kullanıyor musun? Attığım ürünü kullanan bir kullanıcı , senin gibi 85-92 dereceleri görüyormuş.. Ve artık 73-74 ü geçmediğini belirtiyor. Böyle bir soğutucu alarak ısı kaynaklı performans kaybını engelleyebilirsin.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Abi bütçem 13 14K
Sadece Monster mı var? Bu fiyatta Monster alınır mı? En azından bana 4 yıl yetmesi lazım.

Karşılaştırma listeme ekledim.

Laptop soğutucusu ne kadar ki?
Paraya göre kalitesi ona göre.
-Maryo Sözleri

He tavsiyelerim:
1-İşlemci ve ekran kartı frekanslarını düşürebilirsin.
2-Laptobun iki tarafını kitaplar ile yukarda tutabilirsin.
3-Laptop soğutucusu alabilirsin
4-Fanları son hız çalıştırabilirsin.

Sami Järvi

80+ Silver
Monster clevo kasa alma demiyorum önermiyorum diyorum çünkü bunların bilincinde ol . Ekranın kötü gelebilir kasa kalitesi seni tatmin etmeyebilir . En kotu al iade et ama o bütçede en iyisi monster bence indirimler olabiliyor belki oradan bulursun .

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Soğutucu kullanıyor musun? Attığım ürünü kullanan bir kullanıcı , senin gibi 85-92 dereceleri görüyormuş.. Ve artık 73-74 ü geçmediğini belirtiyor. Böyle bir soğutucu ısı kaynaklı performans kaybını engelleyebilirsin.

Laptopum yok ki. Şu an hala değerlendirme aşamasındayım.

Sami Järvi

80+ Silver
Nasıl ya işe yarıyor mu o kadar
Soğutucu kullanıyor musun? Attığım ürünü kullanan bir kullanıcı , senin gibi 85-92 dereceleri görüyormuş.. Ve artık 73-74 ü geçmediğini belirtiyor. Böyle bir soğutucu ısı kaynaklı performans kaybını engelleyebilirsin.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
Steam
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Nasıl ya işe yarıyor mu o kadar
Yorumları okuyarak alan kullanıcıların yazdıklarını görebilirsin. Bende kullanıyordum. Tabi 50 tl lik bişeydi ona rağmen etkisi iyiydi.

Soğutucu kullanıyor musun? Attığım ürünü kullanan bir kullanıcı , senin gibi 85-92 dereceleri görüyormuş.. Ve artık 73-74 ü geçmediğini belirtiyor. Böyle bir soğutucu alarak ısı kaynaklı performans kaybını engelleyebilirsin.

ikisinden birisine bakabilirsin.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
Steam
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

RaZeBoSs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ali Efe

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Evet indirebilir. Sonuçta 30 derece indirmiyor. 85-90 dan 75 dereceye indiriyor. Gayet makul
Ya 3100 1660 ti sistemimden oldukça memnunum. Laptopa geçecek herhangi bir zorunluluk yok. Sence masaüstünde mi kalmalıyım?

Top Bottom