- Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki sence rtx uğruna 1660 ti 'den geçilir miİlk çıktığında 5500 den kampanyalı olarak rx 6500 de olduğu gibi satabilirler diye düşünüyorum. Tahmin sadece.
Peki sence rtx uğruna 1660 ti 'den geçilir miİlk çıktığında 5500 den kampanyalı olarak rx 6500 de olduğu gibi satabilirler diye düşünüyorum. Tahmin sadece.
Hocam her oyunda RTX'i kullanmanız zor RTX fps'i gerçekten çok etkiliyor ve bahsettiğimiz kartta çok iyi bir kart değil o yüzden bence siz masaüstü sisteminizde kalın.Peki sence rtx uğruna 1660 ti 'den geçilir mi
Hocama ben kullanıyorum biliyorsunuz altına en ucuz vatandaki fanin(inca 7 sene önceki hali ve çakması var onla beraber forzada ultrada 77 yi geçmiyor ekran kartı o da nadiren. İslemcim ise 90 i hiç görmedi ara ara 87 oldu o kdr. Teknik servis 6 ayda bir bakımlarını ücretsiz yapıyor. Ve teknik servisi çok ama çok başarılı. Ayni ozelliklere sahip asus kullanan arkimdan daha yüksek fps aliyorum onunbeceriksizliği. İnternette de aynı özellikte asusla ayni fps ve aynı sıcaklık valoda. Dediğim gibi altına basit bir fan alsan cayır cayır kullanırsın. Ve fan modu oto da hocam. En fazla yapsam daha da düşecektir bence. Bence güzel laptop her laptop gibi isiniyor. Dediğim gibi hangi laptobu alırsanız alın kafanızın rahat olmasını istiyorsanız basit bir fan bile olsa şart. Derseniz ki kaliteli alamam 200-300 veremem vatandaki 150 TL lik ile bu sıcaklıkları alıyorum. Ayrıca o kdr bile veremem derseniz ikinci el 100 TL ye çok kaliteli modeller bile var.Monster Abra v17.2 11400H RTX 3050 Ti
CPU 86 92 arasında gidiyor. GPU 85 derecelerde.
Bu sıcaklıklar kısa ömürlü müdür yani laptop ömrü kısa mıdır?
İkinci soru : RTX 2060 FPS olarak RTX 3050 Ti'dan daha iyi. 2060 lı bir laptop daha iyi değil midir? Piyasada sıfır olarak var mı?
@RevDeisDou
Mesaj otomatik birleştirildi:
@kyagizzz
Abi bütçem 13 14K
Sadece Monster mı var? Bu fiyatta Monster alınır mı? En azından bana 4 yıl yetmesi lazım.