PremierLieg
80+
- Reaksiyon skoru
- 85
laptopta r5 6600h var entegre olarak radeon graphics var bide harici olarak 3050ti var ama ben radeon graphics kullanıyor nasıl çözebilirim?
Neyde radeon 760m kullanılıyor? Masaüstünden bahsediyorsanız onun için galiba yapılabilecek bir şey yok. Harici monitörü hdmi çıkışına takarsanız, amdyi devre dışı bırakırsanız sanırsam amdden kurtulabilirsiniz.laptopta r5 6600h var entegre olarak radeon graphics var bide harici olarak 3050ti var ama ben radeon graphics kullanıyor nasıl çözebilirim?
Masaüstü değil sanırım laptopta entegre ekran kartı kullanımından şikayetçi arkadaşNeyde radeon 760m kullanılıyor? Masaüstünden bahsediyorsanız onun için galiba yapılabilecek bir şey yok. Harici monitörü hdmi çıkışına takarsanız, amdyi devre dışı bırakırsanız sanırsam amdden kurtulabilirsiniz.
Oyunlarda entegreyimi kullanıyorlaptopta r5 6600h var entegre olarak radeon graphics var bide harici olarak 3050ti var ama ben radeon graphics kullanıyor nasıl çözebilirim?
Tamam, ondan bahsettim zaten. Oyunlarda nvidia kullanılıyorsa pek kafaya takmamak gerekir.Masaüstü değil sanırım laptopta entegre ekran kartı kullanımından şikayetçi arkadaş
Oyunlarda entegreyimi kullanıyor
Benim hatam doğru diyorsunTamam, ondan bahsettim zaten. Oyunlarda nvidia kullanılıyorsa pek kafaya takmamak gerekir.