Neler Yeni

Laptopta G-Sync aktif edilebilir mi?

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,080
İsim
Batuhan Divrik
Arkadaşlar merhaba, benim laptopumda DisplayPort olmadığı için Type-C to DisplayPort aldım (tam olarak bu üründen). Monitörümde ASUS VG27aqz ve G-Sync destekleyen bir monitör. Ancak Type-C kısmını laptopa bağladığım için ekran kartına bağlı olarak göstermiyor ve ekte attığım gibi NVIDIA ayarları gözüküyor. Hiçbir türlü G-Sync bölümü çıkmıyor. Ne yapmam gerekiyor acaba bu durumda? Normal bir şekilde hdmi ile bağlayınca g-sync çıkmıyor.

Coolpanda

80+ Silver
G-Sync compatiable için HDMI değil Display Port gerekli. Type-C konusunda desteklemiyor olabilir çok bilgim yok.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,080
İsim
Batuhan Divrik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
G-Sync compatiable için HDMI değil Display Port gerekli. Type-C konusunda desteklemiyor olabilir çok bilgim yok.
Attığım linkteki ürünle bir tarafı display port diğer tarafı type-c şeklinde bir kablo aldım. Mesela 165 hz içinde dp gerekiyordu ve 165 yapabildi. Ama nvidia ayarlında şunu fark ettim o type-c kısmını işlemcinin ekran kartından sayıyor acaba o yüzden mi olmuyor ?

Coolpanda

80+ Silver
Attığım linkteki ürünle bir tarafı display port diğer tarafı type-c şeklinde bir kablo aldım. Mesela 165 hz içinde dp gerekiyordu ve 165 yapabildi. Ama nvidia ayarlında şunu fark ettim o type-c kısmını işlemcinin ekran kartından sayıyor acaba o yüzden mi olmuyor ?
Evet. Çıkışın direkt olarak ekran kartından gelmesi lazım. Type-C çıkışı ntel GPU'ya ait ve aracılık yaptığı için G-Sync açamıyorsun gibi görünüyor.

Ayzekk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
muhammet atan
hocam thunderbolt destekliyormu type C

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1