Laptoptan garip bir ses gelmesi

Reaksiyon skoru
12
Merhaba laptoptan garip bir ses geldiğini farkettim sorunsuz bir şekilde çalışıyor ama bu ses neden çıkıyor anlamadım yardımcı olabilirmisiniz cızırtı şeklinde bir ses var bi sorun teşkil eder mi nedeni nedir.

Merhaba laptoptan garip bir ses geldiğini farkettim sorunsuz bir şekilde çalışıyor ama bu ses neden çıkıyor anlamadım yardımcı olabilirmisiniz cızırtı şeklinde bir ses var bi sorun teşkil eder mi nedeni nedir.
cızırtı derken dahada açarmısınız ne tür durumlarda geliyor veya gelmiyor yada nasıl bi ses tam olarak anlatın yüksek mi alçak mı ve laptopta bi sorun hisediyormusunuz

Elektrik kaçağı olabilir. Disk'ten okuyor olabilir. Veya yazıyor da olabilir. Ses sistemi arızalı olabilir. Olabilir de olabilir.

coil whine olobilir , oyun oynarken yada ağır bir iş yaparken çıkıyorsa normaldir

cızırtı derken dahada açarmısınız ne tür durumlarda geliyor veya gelmiyor yada nasıl bi ses tam olarak anlatın yüksek mi alçak mı ve laptopta bi sorun hisediyormusunuz
Laptopta herhangi bir sorun görünmüyor burdan bakabilirsiniz: https://drive.google.com/file/d/1KzVRS6yLRs2SK-iN7HYh0OYhD3eMugy3/view?usp=sharing
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

coil whine olobilir , oyun oynarken yada ağır bir iş yaparken çıkıyorsa normaldir
Hayır yük altında değilken çıkıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elektrik kaçağı olabilir. Disk'ten okuyor olabilir. Veya yazıyor da olabilir. Ses sistemi arızalı olabilir. Olabilir de olabilir.
Hocam laptop çok güncel :Asus Rog Strix G15 RTX 3070TI Ryzen 9 6900HX 32 Ram 1tb SSD

Coil whine sesi çok belli hiç bir sıkıntı olmaz zararı yok rahatsiz edici ama olmayan kart yok bobinlerden geçen elektrik akımının sesi genelde adaptör bağlı değilken daha fazla ses gelir

Ses Laptopun Hoparlöründenmi Yoksa Kendisindenmi geliyor?

Geri