Fan rahat dönemiyor sanki bir şey engel oluyor yada sürtüyor olabilir yakın zamanda cihaz sarsıntı yaşadı mı ?Ses :
Birkaç haftadır laptoplan bazen böyle sesler gelmeye başladı ben fanlardan olduğunu düşünüyorum garanti süresi hala var servise versem çözerler mi?
hayır ama bazen uzanarak kullanmak için yatağa fln taşıyorum ama sarsıntı olmuyor.Fan rahat dönemiyor sanki bir şey engel oluyor yada sürtüyor olabilir yakın zamanda cihaz sarsıntı yaşadı mı ?
Cihaz marka modeli nedir kanka ?hayır ama bazen uzanarak kullanmak için yatağa fln taşıyorum ama sarsıntı olmuyor.
excalibur g770 i5 10300h gtx 1650 olan versiyonuCihaz marka modeli nedir kanka ?
Casperda bi gönder bence garantisi bitmeden bu sıkıntı çünkü ve bir daha aklında olsun Casper alma çok çok nadir cihazları güzel oluyorexcalibur g770 i5 10300h gtx 1650 olan versiyonu
zaten aldığıma pişman oldum satacaktım ama böyle bir sıkıntı çıktı, teşekkürlerCasperda bi gönder bence garantisi bitmeden bu sıkıntı çünkü ve bir daha aklında olsun Casper alma çok çok nadir cihazları güzel oluyor
Garantiye gönder kanka sonra elden çıkar Casper genelde üzerzaten aldığıma pişman oldum satacaktım ama böyle bir sıkıntı çıktı, teşekkürler
bakalım göndereceğimGarantiye gönder kanka sonra elden çıkar Casper genelde üzer
Casper servisi bildiğim kadarıyla ilgili bir kaç kez muhattap olmuştum