Neler Yeni

Laptop'u Gece Boyu Uykuya Almak Sorun Yaratır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Osman
Merhaba 2013 ten bu yana kullandığım caper marka bi laptopum var. İçinde SSD yok sadece HDD si var bu sebeplede çok geç açılıyor.
Geçen hafta pazar gecesi uykuda kalmış sabah açınca direkt açıldı. Sonradan aklıma geldii ben bilgisayarı kapatmadan sadece uykuya alsam sabah kalkınca direkt açsam nasıı olur diye. Şarj aletini falan yakar mı bi bilgini var mı? Şarj girişi sayesinde 3 tane şarj aleti yaktı arkadaş ama sonradan hem şarj aletini hem girişi değiştirdik düşüncelerinize dikkat edicem
Okuduğunuz içi teşekkürler

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

alienemre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yunus Emre Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bilim,fizik,biyoloji,transhümanizim,oyun,astronomi,ilkler tarihi,evrim.
evde eski bir acer laptop var aynısı onda oluyor ben bunu takip edeyim bakalım cevaplara göre bende yapayım öyle :D

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,959
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Şarj adaptörü yanmaz ama sürekli uyku modu pek sağlıklı değil diye biliyorum. En kötü bir 120 GB SSD alaniz sistemi kursaniz hddyide CD yerine taksaniz iyi olur.

Atyxah

80+ Silver
Eski laptopumu kapatmak yerine hep uykuya alsam ne olur diye başlık koyabilirsin

Annecik

80+ Bronze
Sorun olmaz ama ani elektrik kesilmeleri yada başka sorunlar ortaya çıkmaz diye bir şey yok. Elektronik sonuç olarak ne olacağı belli olmaz.
Tak bi ssd keyfine bak ağam.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Osman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun olmaz ama ani elektrik kesilmeleri yada başka sorunlar ortaya çıkmaz diye bir şey yok elektronik sonuç olarak ne olacağı belli olmaz.
Tak bi ssd keyfine bak ağam.
Şarj aletini çıkarsam bile uykudan uyandırmadığım sürece kapanmıyo normalde şarj aleti ufacık bi miktarda çıksın hemen kapanıyor elektrik kesilsede kapanmıyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şarj adaptörü yanmaz ama sürekli uyku modu pek sağlıklı değil diye biliyorum. En kötü bir 120 GB SSD alaniz sistemi kursaniz hddyide CD yerine taksaniz iyi olur.
Para yoooq faqiriz XD bide şöyle bişey var onu da denedim bilgisayarcıya götürdüm ssd takılır mı diye pin yerleri uymuyormuş

Major

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
İsim
Merhaba 2013 ten bu yana kullandığım caper marka bi laptopum var. İçinde SSD yok sadece HDD si var bu sebeplede çok geç açılıyor.
Geçen hafta pazar gecesi uykuda kalmış sabah açınca direkt açıldı. Sonradan aklıma geldii ben bilgisayarı kapatmadan sadece uykuya alsam sabah kalkınca direkt açsam nasıı olur diye. Şarj aletini falan yakar mı bi bilgini var mı? Şarj girişi sayesinde 3 tane şarj aleti yaktı arkadaş ama sonradan hem şarj aletini hem girişi değiştirdik düşüncelerinize dikkat edicem
Benim PC im her zaman açık, bi sorun olmaz sanırım. Ancak, eğer ani elektrik kesilmeleri olursa anakartın bozulabilir.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,959
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Şarj aletini çıkarsam bile uykudan uyandırmadığım sürece kapanmıyo normalde şarj aleti ufacık bi miktarda çıksın hemen kapanıyor elektrik kesilsede kapanmıyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Para yoooq faqiriz XD bide şöyle bişey var onu da denedim bilgisayarcıya götürdüm ssd takılır mı diye pin yerleri uymuyormuş
Yalan söylüyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Osman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim PC im her zaman açık, bi sorun olmaz sanırım. Ancak, eğer ani elektrik kesilmeleri olursa anakartın bozulabilir.
normalde sadece şarjda çalışıyo ama uyku moduna alıp şarjdan çıkarsam bile uyandırmadığım sürece çalışıyor yani prizden çeksem bile hala açık kalıyo

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Aras Yılmaz
inşallah trol konu değildir emeklere yazık etmiyosundur
uzun sure uyku modunda kalması sağlıklı değil

Major

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
İsim
normalde sadece şarjda çalışıyo ama uyku moduna alıp şarjdan çıkarsam bile uyandırmadığım sürece çalışıyor yani prizden çeksem bile hala açık kalıyo
Bende onu diyorum, sanırım bi sorun olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,657
Üyeler
169,594
Son üye
zeıback
Top Bottom