Evet.Asus tuf mu
Alalı 1 sene olmadı.Uzun zamandır temizlemediysen temizleyebilirsin termal macun yenileyebilirsin uv yapabilirsin
Asus TUFPC'nizin soğutması iyi değil gibi görünüyor. Modeli nedir?
Boşta değil. Boşta 50-60ta flnBiraz daha ısıt da su kaynatırsın. Normal mi sence, hele ki boşta. Acilen bakım şart.
oyunda cyberpunk, gta da fln yükseliyor sıcaklık.Biraz daha ısıt da su kaynatırsın. Normal mi sence, hele ki boşta. Acilen bakım şart.
Garantisi devam ediyorsa asus servisi ücret karşılığında bakım yapıyor. 2022de 108+kargo idi bu sene artmış olabilir.Alalı 1 sene olmadı.
Genel anlamda 90 civarı dersen boşta anlarım ben de. Yük altında oynadığın oyuna göre de değişir 90 95 bazen normal bazen değil. İşlemcinin termal sıcaklık sınırına bağlı.Boşta değil. Boşta 50-60ta fln
Mesaj otomatik birleştirildi:
oyunda cyberpunk, gta da fln yükseliyor sıcaklık.
Bakım yapmama gerek var mı ki? Çok tozlandığını sanmıyorum çünkü her akşam kılıfa koyuyorum tozlanmasın diye.Garantisi devam ediyorsa asus servisi ücret karşılığında bakım yapıyor. 2022de 108+kargo idi bu sene artmış olabilir.
termal sıcaklık sınırı ne? Bir de ben orda yüksek performanslı oyunlarda 95 dereceyi bulduğunu fakat o oyunlarda genelde 90 bandında gezdiğini söylemek istedim.Genel anlamda 90 civarı dersen boşta anlarım ben de. Yük altında oynadığın oyuna göre de değişir 90 95 bazen normal bazen değil. İşlemcinin termal sıcaklık sınırına bağlı.
Benimki de 95lere cikiyo oyundayken
Bilgisayara zarar verir mi peki? Ondan korkuyorum. Verir sanırım.Benimki de 95lere cikiyo oyundayken
Turboya alma windwsda oyna, denetim masasından güç tasarrufunu seç hatta işlemci max çalışma gücünü 99yap ama ne yaparsan yap asus tuflarda kronik o..