Yeni bir şey mi yüklediniz? Windows vs. olabilir bu dediğim.Alıntıyı görüntüle
Laptopum yaklaşık 5-6 dakikadır bu ekranda ne yapabilirim bir çözüm önerir misiniz?
HayırYeni bir şey mi yüklediniz? Windows vs. olabilir bu dediğim.
Diskinizin modeli nedir?Hayır
Üzerinde gelen kendi disk iDiskinizin modeli nedir?
Ben de arasıra yaşıyorum ama bu kadar uzun şureli hiç yaşamamıştımhocam banada oluyor bazen harddisk varsa eğer içinden biraz daha bekleyin açılacaktır
Diskinizin modelini sormuştum. Eğer bilmiyorsanız laptopun modelini söyleyebilirsiniz, belki bulabilirim (içindeki diskin modelini).Üzerinde gelen kendi disk i
bende bir defa yaşadım yaklaşık 4 saat bekledim ama neden oldu hala bilmiyorumBen de arasıra yaşıyorum ama bu kadar uzun şureli hiç yaşamamıştım
yapmayın hocam laptoplarda açılışta kapatırsanız maviekran verebiliyor10-15 dakika bekleyin açılmaz ise kapatıp pilini çıkarıp güç tuşuna 10 saniye basın ve pilini takıp tekrar açmayı deneyin
Bende de olmuştu. böyle yapınca çalıştı mavi ekran ne alaka anlamadım.bende bir defa yaşadım yaklaşık 4 saat bekledim ama neden oldu hala bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
yapmayın hocam laptoplarda açılışta kapatırsanız maviekran verebiliyor
hiçbir fikrim yok ama oluyor belki benim laptopumla ilgili bir sorundur 2 defa yaşadım bu durumuBende de olmuştu. böyle yapınca çalıştı mavi ekran ne alaka anlamadım.
Herkese teşekkürler laptop u yeniden başlattım sorun çözüldü yardım etmeye çalışan herkese saygılarAlıntıyı görüntüle
Laptopum yaklaşık 5-6 dakikadır bu ekranda ne yapabilirim bir çözüm önerir misiniz?