Laptopum çok yavaşladı

Esgehtt

80+
Reaksiyon skoru
2
Windowsum eski sürümdeydi.Bu yüzden 22h2 ye güncelledim.Güncelledikten sonra laptop 2 dakikadan uzun sürede açılmaya+ yavaş çalışmaya başladı.Ama eskiden 10 15 saniye arası açılıyodu.Windowsu eski sürümüne döndürürsem bu sorunun düzeliceğini umuyorum.Sizce de yapmalımıyım?

Windowsum eski sürümdeydi.Bu yüzden 22h2 ye güncelledim.Güncelledikten sonra laptop 2 dakikadan uzun sürede açılmaya+ yavaş çalışmaya başladı.Ama eskiden 10 15 saniye arası açılıyodu.Windowsu eski sürümüne döndürürsem bu sorunun düzeliceğini umuyorum.Sizce de yapmalımıyım?
Kanka marka model nedir cihazın

Harddiskte ne kadar boş yer var?

Windows 10, HDD ile vasat çalışıyor. Sen en iyisi SSD tak. HDD kullanmaya devam ederseniz bilgisayarınız hala yavaş çalışacaktır. Ayrıca SSD taktıktan sonra USB ile Windows 10 format atmayı unutmayın.

Zaten yeni sistem toplıycam ssdye geçmeme gerek yok bence.Ayrıca 8gb ram var zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

800gb den fazla
Kanka HDD den dolayı olabilir ben sürüm düşürerekte çare bulmuştum laptop eski ya 1 tık ondan dolayı

Zaten yeni sistem toplıycam ssdye geçmeme gerek yok bence.Ayrıca 8gb ram var zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

800gb den fazla
sata ssd al istersen yeni sisteme geince onda kullanırsın yada alam yeni sistemde m2 ssd kullan

Geri