Neler Yeni

Yardım Laptopum fazla mi ısınıyor yoksa normali mi bu

defolu53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tunahan
Yeni laptop aldım erazer debuty 4070 i7 13620h modeli lolu açtığım anda değerler 70 75 oyuna başlayınca 80 lerei geçiyor whitcer2 de oyuna basladigim anda 80 90 arası uzun kullanımda değil başlangıçta bu degerlere çıkıyor daha önce laptop kullanmadım kıyaslama da yapamıyorum ilerde god of war felan oynarken havaya uçar bu oyunlarda böyle değer veriyorsa normal mi ben mi abartmıyorum

BlackIce

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
NECATİ YUNUS EMRE AKSOY
Laptoplar soğutma konusunda biraz... "meh" cihazlar. Şuana kadar gördüğüm istisnasız tüm cihazlarda vardı bu problem. Taşınabilirliğin ve Kompakt olmanın getirdiği dezavantajların biride bu ne yazıkki. Güçlü bir Laptop altlığı ile çözebilirsiniz. Laptopun yeni olduğunudan dolayı temizlik problemi olmadığını varsayıyorum.

defolu53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tunahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Laptoplar soğutma konusunda biraz... "meh" cihazlar. Şuana kadar gördüğüm istisnasız tüm cihazlarda vardı bu problem. Taşınabilirliğin ve Kompakt olmanın getirdiği dezavantajların biride bu ne yazıkki. Güçlü bir Laptop altlığı ile çözebilirsiniz. Laptopun yeni olduğunudan dolayı temizlik problemi olmadığını varsayıyorum.
Doğrudur dediğin dezavantaji çok ama arkadaşımda HP victus var en düşük oyun LoL de bile benim değerler başlangıçta çıkıyor 75 civarına clienti açtığım anda başlıyor hp de ilerleyen saatlerde bende anca o değerleri görüyorum görmüyorum diyor emin olamadım birşeyleri yanlış mı kurdum sisteminde mi sorun var emin olamadım ona göre iade edicem

BlackIce

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
NECATİ YUNUS EMRE AKSOY

defolu53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tunahan
Sağolasın hocam oyun oynayamadım daha kasma varmı yok mu bilmiyorum sadece girip çıktım oyunlara ısınma olunca peki bu soğutucularda laptopun fanlariyla hızlanması gerekiyor dediler bana daha iyi verim için öyle bişey varmı farkeder mi

BlackIce

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
NECATİ YUNUS EMRE AKSOY
Şuana kadar öyle bir model görmedim, varsa da bilmiyorum. Bu altlıkların %90'ı USB' girişini laptopa taktığında full dönmeye başlarlar. Laptobun ısısına senkron hızlanan altlık varmı bilmiyorum. Belki bir marka, kendi modeline özel yapmış olabilir. USB ile işlemci ısısını görmesi için yazılım desteği gerekiyor.

defolu53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tunahan
Şuana kadar öyle bir model görmedim, varsa da bilmiyorum. Bu altlıkların %90'ı USB' girişini laptopa taktığında full dönmeye başlarlar. Laptobun ısısına senkron hızlanan altlık varmı bilmiyorum. Belki bir marka, kendi modeline özel yapmış olabilir. USB ile işlemci ısısını görmesi için yazılım desteği gerekiyor.
Yok hocam öyle değil hızlanması derken arka arkaya gelmesi anlamında soğutucu fanı ile laptopun fanı üst üste denk gelmeli dediler bana kusura bakma darliyorum biraz ilk defa laptopa geçtim askerdeyim diye almışken sağlam problemsiz olsun istedim laptoplar hakkında pek bilgim yok

BlackIce

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
NECATİ YUNUS EMRE AKSOY
Yok benim sana attığım modellerin tamamı, direkt olarak laptobun tamamını soğutmaya yönelik. Alt panel soğuduğu sürece, neresinden üflediğinin pek önemi yok.

Top Bottom