Laptopum için en iyi termal macun hangisi?

ECEL121

80+
Reaksiyon skoru
57
Laptopum; MSI GF 63 THIN
Ekran Kartım; Gtx 1650 Max-Q
İşlemcim; Intel i5 10500H
Ramim: 8x2 16 GB RAM
İşletim sistemim; Windows 11

Bu bilgisayara termal macun süreceğim. (hem ekran kartına hem işlemciye) Şu an aklımda fotoğrafta da görebileceğiniz Thermal Grizzly'nin Kryonaut termal macunu var. Bu fiyat aralığında (0-400) alabileceğim en iyi termal macun bu mudur? daha iyisi varsa önerilerini bekliyorum
1713202351772.png

Laptopum; MSI GF 63 THIN

Bu bilgisayara termal macun süreceğim. (hem ekran kartına hem işlemciye) Şu an aklımda fotoğrafta da görebileceğiniz Thermal Grizzly'nin Kryonaut termal macunu var. Bu fiyat aralığında (0-400) alabileceğim en iyi termal macun bu mudur? daha iyisi varsa önerilerini bekliyorum Alıntıyı görüntüle
O model iyi ama düzgün bir satıcıdan al.

Edit: ek olarak macun tek kullanımlık onu diyim, hem işlemci hem ekran kartına yetmesi bile zor (ama biraz zorlasan yeter büyük ihtimalle). Çok kullanımlık istersen başka modellere yönel (MX-6 gibi).

Bende olsam aynısını alırdım en iyisi mi bilmiyorum ama iyiler arasında bildigim kadarıyla pişman etmez

Hocalarım şöyle bir macun daha buldum gram olarak daha fazla diye cezbetti. Sizce hangisi daha mantıklıdır?
1713202805365.png

Laptopum; MSI GF 63 THIN

Bu bilgisayara termal macun süreceğim. (hem ekran kartına hem işlemciye) Şu an aklımda fotoğrafta da görebileceğiniz Thermal Grizzly'nin Kryonaut termal macunu var. Bu fiyat aralığında (0-400) alabileceğim en iyi termal macun bu mudur? daha iyisi varsa önerilerini bekliyorum Alıntıyı görüntüle
Kryonaut alabilirsin. Ama güvenli satıcıdan al. Ben hydronaut almıştım ve işlemcim buz gibi.

Ayrıca hem işlemci hem ekran kartına tam yeter. Zaten laptop da küçük oluyor bu parçalar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fotodaki güvenilir değil mi?
Alabilirsin gibi. Güvenli geldi gözüme. İyi yıldızlı

MX6 öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,123
Üyeler
183,952
Son üye
Sukusu