Yardım Laptop'umda RTX 3050 Ti sadece 40-50 Watt kullanılıyor

kyagizzz

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
518
Oncelikle merhabalar monster abra a5 v17.2 kullaniyorum bilgisayarlar hakkinda çok bir bilgiye sahip degilim. Ekran kartim %100 kullanimda 40-50 watt arasi gidip geliyor intentetten baktigim zmn 60+15 wat olmasi gerekirken neden az kullaniyor 1900mhz frekans gosteriyor

Fps değerleri nasıl aynı mı

İşlemci ve GPU'ların farklı TDP'li versiyonları oluyor, bazı laptoplarda ısınmayı önlemek adına düşük TDP versiyonları kullanılıyor, Monster'da da aynısı olabilir.

İşlemci ve GPU'ların farklı TDP'li versiyonları oluyor, bazı laptoplarda ısınmayı önlemek adına düşük TDP versiyonları kullanılıyor, Monster'da da aynısı olabilir.
Yok ets ye girdiğim zmn 70 watt kullaniyor guc tasarufu moduna alinca ekran karti mhz 1222 ye sabitleniyor fps 10 vs dusuyor.

Benim asil korkum 1900mhz in laptoba uzun kullanimda zarar verip vermeyeceği teknik servisle konustum normal dediler. Hatta emin olmak icin iki kere aradım biri güç tasarufunda da kullanabilirsiniz dediler ona alinca 1222mhz e sabitleniyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adı üstünde güç tasarrufu işte :)
Bana ilk konustuğum adam fps farkı yoksa guc tasarufunda kullanabilirsiniz size kalmis gibi bir sey soylemisti sanki hatirlamiyorsam. Ama fps farki var.

Adı üstünde güç tasarrufu işte :)
Bana ilk konustuğum adam fps farkı yoksa guc tasarufunda kullanabilirsiniz size kalmis gibi bir sey soylemisti sanki hatirlamiyorsam. Ama fps farki var.

Benim asil korkum 1900mhz in laptoba uzun kullanimda zarar verip vermeyeceği teknik servisle konustum normal dediler. Hatta emin olmak icin iki kere aradım biri güç tasarufunda da kullanabilirsiniz dediler ona alinca 1222mhz e sabitleniyor

Bir şey olmaz, zarar verecek olsa sizden önce Nvidia düşünürdü onu zaten.

Bir şey olmaz, zarar verecek olsa sizden önce Nvidia düşünürdü onu zaten.
Anladım çok teşekkür ederim bu arada forumda sıkıntı mi var acaba? İki gundur bu konuyu paylasiyorum kimse gormediği icin 2 kere daha attim konuyu forumda sikinti oldugunu düşünerekten ve bunun yuzuden ceza puani yedim. Varmıydı dun bir sıkıntı?

Anladım çok teşekkür ederim bu arada forumda sıkıntı mi var acaba? İki gundur bu konuyu paylasiyorum kimse gormediği icin 2 kere daha attim konuyu forumda sikinti oldugunu düşünerekten ve bunun yuzuden ceza puani yedim. Varmıydı dun bir sıkıntı?
Hayır yok. Gören olmamıştır, görenlerin de bilgisinin olmadığı bir konu olabilir belki.