Neler Yeni

Laptopumda wifi çekmiyor çok az çekiyor üstelik dibindeyim

Kekepepe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ege
arakdaşlar wifi 1 2 gündür sadece laptopumda az çekmeye başladı sebebi veya bir çözümü varmıdır bunun yada direk hiç ugraşmayalım usb falan oluyordu direk interneti bilgisayrara baglıyodu onlar nasıl bir şey bir bilgim yok tavsiye verirseniz çok sevinirim iyi günler...

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Asaf
Ethernet bağla. Bilgisayarın ve modemin yanında böyle bir giris olacak. Bir ethernet kablosu baģlarsan sabit bir hızda internet kullanabilirirsin

Ekler

• 1610308151192921592108121613952.jpg
    1610308151192921592108121613952.jpg
    1.9 MB · Hit: 23

Kekepepe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ethernet bağla. Bilgisayarın ve modemin yanında böyle bir giris olacak. Bir ethernet kablosu baģlarsan sabit bir hızda internet kullanabilirirsin
biliyorum fakat onunla ugraşmak istemiyorum sürekli bir yerde sabit oturmuyorum çünkü usb gibi şeyler oluyordu onlar ne işe yarıyor hızı etkiliyormu onun hakkında bir bilgin varmı düzelicekse direk şimdi sipariş edicem

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Asaf
biliyorum fakat onunla ugraşmak istemiyorum sürekli bir yerde sabit oturmuyorum çünkü usb gibi şeyler oluyordu onlar ne işe yarıyor hızı etkiliyormu onun hakkında bir bilgin varmı düzelicekse direk şimdi sipariş edicem
Ben hiç kullanmadım ki devasa bir artış olcağını zannetmiyorum. Eğer cebini cok zorlamayacaksa deneyebilirsi.

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
yunus emre
bendede ethernet girişi yok şanssızım halbuki laptop 2020 kasım model yeni çıktı ev geçen gün aldım :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

bahsettiğin şeyi anlamadım eğer ürünün linkini atarsan sana yardımcı olabilirim belki evimde internet arttırmak ile ilgili tüm aksesuarlar var

Kekepepe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ege
bendede ethernet girişi yok şanssızım halbuki laptop 2020 kasım model yeni çıktı ev geçen gün aldım :(
laptop pişmanlıktır aga hele ki oyun oynucaksan kırmama ramak kaldı hem laptopu hem interneti

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
yunus emre
laptop pişmanlıktır aga hele ki oyun oynucaksan kırmama ramak kaldı hem laptopu hem interneti
ben oyun laptopu almadım benimki apu laptop içinde i5 10305u var ama öyle ucuz sanma şu anda 9k ya bile bulunuyo

Kekepepe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ege

bahsettiğin şeyi anlamadım eğer ürünün linkini atarsan sana yardımcı olabilirim belki evimde internet arttırmak ile ilgili tüm aksesuarlar var
Bahsettiğim şeyi bende tam bilmiyorum bilmedigim için soruyorum internetle alakalı bir usb var ama adını ve ne işe yaradıgını bilmiyorum bende onu ogrenmeye calısıyourm

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
yunus emre
Bahsettiğim şeyi bende tam bilmiyorum bilmedigim için soruyorum internetle alakalı bir usb var ama adını ve ne işe yaradıgını bilmiyorum bende onu ogrenmeye calısıyourm
bende az bi bakayım anlattığın şey bumu diye

https://urun.n11.com/usb-urunleri/antenli-wireless-adaptor-600-mbps-20-wifi-11n-80211bgn-P458944046 bumudur

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
yunus emre
BU ne işe yarıyor işte böyle şeylerden bahsediyordum
bu örn masaüstü bilgisayarlar için anakartında wifi alıcı bulunmayan veya wifi alıcısı bozulan kişiler kullanır sana kablosuz wifi alması sağlar eğer seninkide hasar görmüşse işe yarayabilir ki şüpheli belkide anakartındaki wifi alıcısı hasar almıştır eğer cebini zorlamayacaksa alıp denemeni tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,169
Üyeler
165,938
Son üye
cihandemiir
Top Bottom