2. modem alıp kablo ile yukarıda accespoint olarak kullanmak en mantıklısı köy evimizde öyle yapıyorduk .Arkadaşlar iyi forumlar. Dublex evde oturuyorum modem alt katta. Üst kattan internet çekiyor ama çok az çekiyor ve bilgisayarda etkili kullanamıyorum. Üst katta da interneti hızlı ve etkili kullanmak için wifi güçlendirici veya sinyal güçlendirici mi almayı mıyım? Daha önce hiç kullanmadım hiç bilgim yok. Alırsam ne kadar etkisi olur, nasıl kurulur/kullanılır? Veya ne önerirsiniz nasıl bir şey almalıyım?
Kablolu almam da imkansiz gibi birsey hocam alt kattan ust kata gizli kablo çekememHocam oyun oynuyorsanız ve sorunu ucuz olarak çözmek istiyorsanız en iyi seçenek herzaman kablolu bağlantıdır hocam. 5ghz kaliteli bir şey almadığınız sürece 2.4ghz kanser eder sizi söyleyeyim ben.
300 mb/s bile fazla benim modem 100 destekliyor max![]()
Mercusys ME10 300 Mbps Wi-Fi Range Extender Fiyatları ve Özellikleri
Mercusys ME10 300 Mbps Wi-Fi Range Extender en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
O iş öyle olmuyor maalesef hocam benim xiaomi Router da max 300 mbps veriyor teorik olarak ama kullanıma gelince 40-50 mbps yi geçemiyor maalesef. Sorunuz bir deneyim istiyorsanız kaliteli bir 5ghz güçlendirici yada iyi bir mesh sistemi almalısınız. Tabi bu durumda önemli olan bütçeniz.Kablolu almam da imkansiz gibi birsey hocam alt kattan ust kata gizli kablo çekemem
Mesaj otomatik birleştirildi:
300 mb/s bile fazla benim modem 100 destekliyor max
Mesh sistemi ne oluyor hocamO iş öyle olmuyor maalesef hocam benim xiaomi Router da max 300 mbps veriyor teorik olarak ama kullanıma gelince 40-50 mbps yi geçemiyor maalesef. Sorunuz bir deneyim istiyorsanız kaliteli bir 5ghz güçlendirici yada iyi bir mesh sistemi almalısınız. Tabi bu durumda önemli olan bütçeniz.
Bütçenizi belirtirmisiniz hocam?Mesh sistemi ne oluyor hocam