Bilgisayar kısmında diğer sikler gözüküyor mu ?acer nitro 16 laptopumun c diskini yani windowsun kurulu oldugu diski formatladım fakat diger disklerde oyun yuklemeye calistigimda yer yokmus gibi hata veriyor sebebi nedir
görünüyo fakat yanında ünlem işareti var d ve e disklerinin o formatladığım c diskinde yokBilgisayar kısmında diğer sikler gözüküyor mu ?
Ekran görüntüsü atabilir misiniz ?görünüyo fakat yanında ünlem işareti var d ve e disklerinin o formatladığım c diskinde yok
BitLocker'i kurup kaldırmak gerekiyor
kaldırdığımda içinde yüklü olanlar da gidiyor muBitLocker'i kurup kaldırmak gerekiyor
belki işinizi görürkaldırdığımda içinde yüklü olanlar da gidiyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir de hangi videodan bakmamı önerirsiniz link atabilir misiniz veya kolay bir şeyse anlatabilir misiniz
tamamdır teşekkürlerbelki işinizi görür
Çözebildiniz mi ?tamamdır teşekkürler
hocam indirme işi çözüldü bi şekilde başka bir sıkıntısını da görmedim ondan bıraktım öyleÇözebildiniz mi ?
tamamdır hocam sagolunBoot ayarlarını kontrol edip Windows'un kurulu olduğu diski boot disi olarak ayarla disk yönetimi aracını kullanıp oyun yüklemek için kullanacağın diskleri kontrol edip uygun şekilde yapılandır yin eolmazsa teknoloji destek hattını var istersen ara ordan destek verirler