Laptopumu herhangi bir şekilde yükseltebilir miyim .

Reaksiyon skoru
4
Öncelikle merhabalar küçükken birilerine kanıp büyük bir beyaz eşya mağazasından laptop almıştım.
AMD A9-9425 R5,5 computer cores 2C+3G , 4 GB ram ,AMD Radeon R5 Graphics 64 MB ekran kartı ve 119Gb bir depolamaya sahip laptopum. Vivabook 15_Asus laptop X540BA diye geçiyor.64x Windows 10 kullanıyorum
bilgisayarlardan çok anlaya biri değilim ama en azından bu hatadan sonra bilinçlendim yeni laptopa 2 yıl kaldı hani ne yapabilirim biraz para harcayimmi yoksa ömrünün sonuna kadar devammi?Minecraft ta bile 30 fps bulamayan bir bilgisayar çok canımı sıktı

Çok teşekkür ederim yanitlariniz için peki bu değiştirmeyi nerede yapmamı önerirsiniz bilgisayarımı götürebileceğim güvenilir bir tamirci tanımıyorum

Çok teşekkür ederim yanitlariniz için peki bu değiştirmeyi nerede yapmamı önerirsiniz bilgisayarımı götürebileceğim güvenilir bir tamirci tanımıyorum
ssd ve ram yükseltmesi çok kolaydır rehber videoları izleyerek kolayca yapabilirsin.

Sadece SSD yükseltilebilir.
O işlemci için RPM mantıksız geliyor

ramler belki gömülüdur yukseltilemez. zaten ramler 1866mhz değmez. sen bunu 3 e 5 ver gitsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,541
Üyeler
174,744
Son üye
Reesvees
Geri