Neler Yeni

Laptopumu Kaça Satarım?

Polifonix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Orhan Düven
Bizim forumda olan arkadaşlar sana onun ederini söyler.Sen 2.el fiyatlarına bakarsan ohhoooo.10.000TL'ye bile koyarlar insanlar.4-5000TL'lik ekran kartına daha 1-2 gün önce adam 12.000'den aşağı düşünmüyorum diyor.3 yıl kullanmış bide ekran kartını.Çok değişik ticari zekalar yatıyor Türkiye topraklarında :)
Ederinin 5500 5900 arası olduğunu düşünüyorum zaten ben uçuk kaçık düşünmüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk ederi max 4k sen 4500 den koy 4000 e indirir satarsın.
Ekran kartının aman aman iyi olduğunu savunmuyorum fakat letgoda 1050 olarak aratırsanız bu ekran kartına sahip laptop fiyatlarını görürsünüz.

Daha dün rx 580 li sistemi 20000 TL ye satan gördüm.
Yazık kafasına

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ekran kartının aman aman iyi olduğunu savunmuyorum fakat letgoda 1050 olarak aratırsanız bu ekran kartına sahip laptop fiyatlarını görürsünüz.
knk 2.el piyasası garip bende laptop sattım 7k dan ama aynı laptop u 14k ya satanda vardı insanları kazıklama ederi neyse ona sat

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,950
İsim
Mert Metshi
Bende 5k dedim ve ya kızgın ya gülücük yiyorum anlamadım gitti :D
saçma saçma şeyler diyorlar 1660s 3500 tl satan da var diyor ee bize ne o adam kazık satıyor ama bu pc için bu fiyat normal ne alakası var anlamadım boş boş konuşuyorlar

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
saçma saçma şeyler diyorlar 1660s 3500 TL satan da var diyor ee bize ne o adam kazık satıyor ama bu pc için bu fiyat normal ne alakası var anlamadım boş boş konuşuyorlar
Temiz kullanmış arkadaş öyle diyor şahsen hakkı biraz pay katması.

Polifonix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Orhan Düven
saçma saçma şeyler diyorlar 1660s 3500 TL satan da var diyor ee bize ne o adam kazık satıyor ama bu pc için bu fiyat normal ne alakası var anlamadım boş boş konuşuyorlar
Ya genel piyasadan bahsediyorlar.950m ekran kartlı msi ların 6500 gibi afaki rakamlara satıldığından haberleri yok sanırım.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Biraz fazla düşük söylediniz gibi geldi bana. İlanlara baktığımda 5400 e 8 ramlisi ve ssd olmayanı var
Dostum zaten araştırmışsın bu durumda bize sormanı gerektiren bir şey yok.

Ya genel piyasadan bahsediyorlar.950m ekran kartlı msi ların 6500 gibi afaki rakamlara satıldığından haberleri yok sanırım.
Satılabiliyor mu?
Madem bilgilisin bize sorma.

Polifonix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Orhan Düven
Genel bir fikir edinmek istedim fazla bir fiyat yazıp bunu gören insanların kendi bilgisayarları daha iyi olduğu için daha fazla fiyata ilana koymasını istemem.Özetle piyasa yükseltmekten kaçınmak istiyorum.Ayda 3-4 laptop alıp satıp ya da takaslayan biri olarak her aldığım cihazın ortalama fiyatını sorarım buradaki arkadaşlarıma.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
4.5k dan pazarlıklı koy 4k ya sat.

Polifonix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Orhan Düven

Satılabiliyor mu?
Cevap vermek zorunda olmadığınız gibi konudan çıkmakta özgürsünüz.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Genel bir fikir edinmek istedim fazla bir fiyat yazıp bunu gören insanların kendi bilgisayarları daha iyi olduğu için daha fazla fiyata ilana koymasını istemem.Özetle piyasa yükseltmekten kaçınmak istiyorum.Ayda 3-4 laptop alıp satıp ya da takaslayan biri olarak her aldığım cihazın ortalama fiyatını sorarım buradaki arkadaşlarıma.
Maalesef halkımızın genel yapısı "o, o kadar ediyorsa benimki daha fazla eder" olduğu için yüksek yazmaları normal. Önemli olan oraya yazılması değili satılıp satılmaması.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Satılabiliyor mu?
Gerçekten herkese söylemiyorum ama bu forumdaki insanlar gram 2.el piyasasını bilmiyor kendim 940mx laptopu 4.8kya 1 haftada sattım
dostum eğer 3kya satıyorsan ilan koyma ben alayım rahat bir 2.5k karım var 5kya satarsan direk alınır 5.5kya birkaç hafta sürer
4.5k dan pazarlıklı koy 4k ya sat.
gerçekten şaka gibisiniz laptopun sıfırı 6.7k

Top Bottom