Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Yazım kuralları ile konunun alakası nedir?üstüne bunu yazdığın için 30 dkdır yazım kurallarıyla uğraşıyorsun yazık
Yazım kuralları ile konunun alakası nedir?üstüne bunu yazdığın için 30 dkdır yazım kurallarıyla uğraşıyorsun yazık
Dostum onlar aldıklarının minimum 2k üstüne bir şeyi satmazlarsa rahat edemezler. Sen sabaha kadar yaz burada ben bırakıyorum. Biraz da aşka şeylere güleyimAdamlar utanmadan 6K diyor, zaten geçen hafta 1050Ti'li 10. nesil işlemcili sıfır HP laptop 6800'e satıldı.
kanıtın olmayınca lafı döndürme çabalarıBazı lafını üstüne alınman da komikmiş. Demek kendini öyle görüyorsun. Bu bilgi yeterli aslında.
verdi o laptop şuan 9.5kSayın Kadiks kimsenin öyle bir amacı yok, fiyat vermediğinizin farkındayım.İmzanızda bulunan laptopu kaç paraya aldığınızı merak ettim açıkcası.1660 ekran kartlı 144 hertzli laptop parası vermediniz inşallah.
onu kadiks beye soracaksınızYazım kuralları ile konunun alakası nedir?
arkadaşın yazdığı şeye bakarsanız görürsünüz bana türkçe öğretmeye çalıştığı için dikkat etmezken onu yazacakken dikkat ederek bütün noktalama işaretlerini eklediYazım kuralları ile konunun alakası nedir?
nerede 6k demişiz 1 kanıt göster sadece 1 kanıt
ne boş yapıyorsunuz ya arkadaş laptop değerini sormuş 5k dedik konuyu sürekli farklı yerlere çekmeye çalışıyorsunDostum onlar aldıklarının minimum 2k üstüne bir şeyi satmazlarsa rahat edemezler. Sen sabaha kadar yaz burada ben bırakıyorum. Biraz da aşka şeylere güleyim
Kanıtın olmayınca mı ?kanıtın olmayınca lafı döndürme çabaları
onu biz mi dedik @Barış Yalçın dedi
Ne bileyim dostum.birader o zaman neden 30dkdır tartışıyoruz
onu biz demedik @Barış Yalçın dedi