Neler Yeni

Laptopumu Soğutamıyorum Yardım

Alperen8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Alperen Burhan
Bilgisayarım Acer Nitro 5 AN 515-58 İ7 12700H RTX3070 Herkesin önerdiği faz değişimli Honeywell termal pad i denedim ama yaklaşık 1 ay sonra ısınmalar tekrar başladı termal grizzly macun sürdüm yine pump out oldu ne sürersem bir süre sonra pump out oluyor artık işlemciyi 35 watt ile sınırlandırma yoluna gittim ama bu seferde oyunlarda fps im düştü, ısınmadan dolayı işlemci ayaklarındaki çipler yandı bir sürü masraf çıkardı nasıl soğutacağım ben bunu sıvı metal işini de götüm yemiyor fanlar uçak gibi çalışıyor ama nafile akıl verirseniz sevinirim

WestnighT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
inan
Altına soğutucu almayı denedinizmi ? bazen yeterli havayı çekemediği içinde fanlar bu kadar ses yapıp soğutamayabilir ? veya yükselticide varsa iş görebilir. Fanlarda sıkıntı varsa o da yapabilir ısınmayı, belki fanları yenileyebilirsiniz.

Bilgisayarın temiz olduğuna ve hava akışının sağlandığına eminseniz Arctic MX 6 belki biraz daha iyi iş yapabilir ben mx4 klullanıyorum ve yapısı yoğun olduğu için belki pump out u önler.

Alperen8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Alperen Burhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Altına soğutucu almayı denedinizmi ? bazen yeterli havayı çekemediği içinde fanlar bu kadar ses yapıp soğutamayabilir ? veya yükselticide varsa iş görebilir. Fanlarda sıkıntı varsa o da yapabilir ısınmayı, belki fanları yenileyebilirsiniz.

Bilgisayarın temiz olduğuna ve hava akışının sağlandığına eminseniz Arctic MX 6 belki biraz daha iyi iş yapabilir ben mx4 klullanıyorum ve yapısı yoğun olduğu için belki pump out u önler.
Zalman NS 3000 soğutucum var fanlar temiz ve iyi dönüyor Cooler Master Cryofuze Violet almıştım onu deneyeceğim 1 2 hafta sonra okuldan eve dönmeyi bekliyorum bunu denedikten sonra MX6 denerim büyük ihtimal

WestnighT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
inan
Zalman NS 3000 soğutucum var fanlar temiz ve iyi dönüyor Cooler Master Cryofuze Violet almıştım onu deneyeceğim 1 2 hafta sonra okuldan eve dönmeyi bekliyorum bunu denedikten sonra MX6 denerim büyük ihtimal
sadece fanları değil kasayıda kontrol edin bazen gözden kaçabiliyor, fanın hava alış ve çıkış yerleri kapalıysa fan temiz olsada iyi hava akışı sağlanamaz. para vermeden önce kontrol etmediyseniz isterseniz onu edin ondan sonra deneyin.
Onun dışında belki fanlarda sıkıntı olabilir rpm değerini kontrol edin bence bir kendi laptobunuzun testlerine bakarak eğer aşağı yukarı aynı değilse belki fanda sıkıntı olabilir.

Alperen8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Alperen Burhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sadece fanları değil kasayıda kontrol edin bazen gözden kaçabiliyor, fanın hava alış ve çıkış yerleri kapalıysa fan temiz olsada iyi hava akışı sağlanamaz. para vermeden önce kontrol etmediyseniz isterseniz onu edin ondan sonra deneyin.
Onun dışında belki fanlarda sıkıntı olabilir rpm değerini kontrol edin bence bir kendi laptobunuzun testlerine bakarak eğer aşağı yukarı aynı değilse belki fanda sıkıntı olabilir.
bilgisayar zaten bozulduğu için komple temizlenmişti yakın zamanda kontrol ederim tekrardan rpm ler ise 7200 civarında vantilatör gibi üflüyor maşallah teşekkür ederim ilginiz için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,069,909
Üyeler
169,920
Son üye
Wtrox
Top Bottom