Laptopumu takaslamalı mıyım

Atlas Savaş

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
334
Elimde Asus tuf a15 r5 7535hs rtx4050 8 gb ram laptop var daha alalı 10 ay oldu. Açıkcası laptop performansı beni pek tatmin etmedi (8gb ram yüzünden olduğunu biliyorum) masaüstü geçmek istiyorum bunu yaparken de sarı sitede karlı bir takas yapabilirsem harika olur. Aklımda montör ve ekipmanların da dahil olduğu herhangi bir r5 5600 ve rtx 3080 li sistemle takas yapmak var sizce değer mi ve ddr5 ve 4050 li laptoptan ddr4 ve 3080e geçmek mantıklı mı

Kafa kafaya mi ?

Ömcelikle kimsenin öyle bir takas yapacağını sanmam. 2. Olarakta rtx 4050 mobil bi yana 2k da müq performans veren 3080 bı yana. Yani kafa kafaya bir takas yaparsan en büyük başarılarından biri olur

Ömcelikle kimsenin öyle bir takas yapacağını sanmam. 2. Olarakta rtx 4050 mobil bi yana 2k da müq performans veren 3080 bı yana. Yani kafa kafaya bir takas yaparsan en büyük başarılarından biri olur
3080 sistemler 25k dan başlıyor benim laptop 28k dan başlıyor sarı sitede kontrol edin isterseniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben zaten 23k ya aldım 10ay önce garantisi devam ediyor

3080 sistemler 25k dan başlıyor benim laptop 28k dan başlıyor sarı sitede kontrol edin isterseniz

Ben zaten 23k ya aldım 10ay önce garantisi devam ediyor
28den başlaması takas değerini belirlemez hocam arkadaşın dediği gibi kafa kafaya takaslamak büyük başarı olur

28den başlaması takas değerini belirlemez hocam arkadaşın dediği gibi kafa kafaya takaslamak büyük başarı ol2
O zaman satayım 28e o fiyatla alayım aynı mantık

O değil de zaten sıfırı 31-32k ya satılıyor laptopun bu sahibindekiler de hemen hemen sıfır fiyatına koymuşlar ne yaşıyor bunlar ??
Ben 10 ay önce 23k ya aldım sanki kazık fiyata almışım ben de

O zaman satayım 28e o fiyatla alayım aynı mantık

O değil de zaten sıfırı 31-32k ya satılıyor laptopun bu sahibindekiler de hemen hemen sıfır fiyatına koymuşlar ne yaşıyor bunlar ??
Ben 10 ay önce 23k ya aldım sanki kazık fiyata almışım ben de
yani hocam 3080e kafa kafaya verecek birisini aramaktansa fiyatını verip almak daha az basinizi ağrıtır öyle düşünün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,796
Üyeler
183,893
Son üye
cudibaba
Geri