BirForumcuKişi 80+ Bronze Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 524 7 Mayıs 2023 #1 Merhaba abim üniverstede laptopunun ekranı böyle morarma olmuş sizce neden olabilir laptop darbe almamış ben ekranda veya ekran kartında şüpheliyim. Mesaj otomatik birleştirildi: 7 Mayıs 2023 @Isofyan hocam yardım eder mnisiniz Ekler WhatsApp Görsel 2023-05-07 saat 23.14.47.jpg 208.2 KB · Hit: 32
Merhaba abim üniverstede laptopunun ekranı böyle morarma olmuş sizce neden olabilir laptop darbe almamış ben ekranda veya ekran kartında şüpheliyim. Mesaj otomatik birleştirildi: 7 Mayıs 2023 @Isofyan hocam yardım eder mnisiniz
Isofyan 80+ Silver Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 2,213 Dahası Reaksiyon skoru 1,038 İsim Yunus İlgilendiği Kategoriler Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon Instagram https://www.instagram.com/ankadizayn_ 8 Mayıs 2023 #2 BirForumcuKişi yazmış: Merhaba abim üniverstede laptopunun ekranı böyle morarma olmuş sizce neden olabilir laptop darbe almamış ben ekranda veya ekran kartında şüpheliyim. Mesaj otomatik birleştirildi: 7 Mayıs 2023 @Isofyan hocam yardım eder mnisiniz Devamı için tıklayın... Hocam muhtemelen iç ekranda bir sorun olabilir. En sağlıklısı Bi bilgisayarcıya götürün onlar içini açar daha sağlıklı bakar
BirForumcuKişi yazmış: Merhaba abim üniverstede laptopunun ekranı böyle morarma olmuş sizce neden olabilir laptop darbe almamış ben ekranda veya ekran kartında şüpheliyim. Mesaj otomatik birleştirildi: 7 Mayıs 2023 @Isofyan hocam yardım eder mnisiniz Devamı için tıklayın... Hocam muhtemelen iç ekranda bir sorun olabilir. En sağlıklısı Bi bilgisayarcıya götürün onlar içini açar daha sağlıklı bakar