Neler Yeni

Laptopun performansı yurda gelince düştü?

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
ahmet eren
Yeni aldığım laptop evdeyken prize takılı halde olması gereken performansı sağlıyordu fakat bugün yurda geldiğimde oyunlarda prize takılıyken fpslerim aynı değil. Acaba bu yurdun prizleri az watt mı veriyor? Performansım o yüzden mi düşük?

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,009
İsim
Eymen Gürel
Yeni aldığım laptop evdeyken prize takılı halde olması gereken performansı sağlıyordu fakat bugün yurda geldiğimde oyunlarda prize takılıyken fpslerim aynı değil. Acaba bu yurdun prizleri az watt mı veriyor? Performansım o yüzden mi düşük?
Emin değilim ama yurttaki elektrik tesisatından olma ihtimali.

soul

80+ Silver
Evden yurda geçince benimde mental çöküş oluyordu şimdi laptoplar da bu hallerde 😂😂
Şaka bir yana çok garip yeterli güç çekemiyor mu acaba.

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
ahmet eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Elektirik faz değerleri düşüşü varsa eğer bu mümkün. Ya da, psikolojik olabilir. Yer değişiminden kaynaklı olarak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mehmet Çolak
kanka o normal kyk da kalıyorsan kyk deilse prizden olabilir

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,188
İsim
Mustafa Enes Bulut
Elektirikten muhtemelendir bende depremden dolayı prefabrik evde kalıyorum pc istediğim performansı veremeiyor ama Kyk yurdumda evdeki performansı veriyordu yurdumda sıkıntı yoktu yanı

QRuder

80+ Silver
başka prizlerde dene başka odada dene mesela deneyebiliyor isen, yada boştaki prizlerde değil de atıyorum bir makinanın bağlı olduğu priz varsa oraya tak bir dene

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
ahmet eren
Teşekkür ederim arkadaşlar prizden dolayıymış rahatladım

Top Bottom