Kanka bende başladım dün oyuna aynı problem var ama nadir yapıyor . Muhtemelen Harddiske kurmuşsundur yada ssd okuma yazma hızın düşük kalıyordur.bu sorunu yaşayan başka kimler var oyunu yarım saattir 10 dk oynayamadım bu sorun yüzünden silmemek için zor duruyorum ilerlememe yazık olucak
Alıntıyı görüntüle
hocam oyuna başlamadan menüde gölgelendiricilerin oluşturulmasınının bitmesini beklediniz mi, eğer beklemediyseniz normalden uzun sürüyorbu sorunu yaşayan başka kimler var oyunu yarım saattir 10 dk oynayamadım bu sorun yüzünden silmemek için zor duruyorum ilerlememe yazık olucak
Alıntıyı görüntüle
hocam oyuna başlamadan menüde gölgelendiricilerin oluşturulmasınının bitmesini beklediniz mi, eğer beklemediyseniz normalden uzun sürüyor
evet bekledim gölgelendirmelerin oluşturulmasını yaklaşık bir saat sürdü ve oyun ssd ye kurulu yazma hızıda 3000/3500 sorunun sistemimde olduğunu sanmıyorum dün oyuna kaldığım yerden devam etmek istediğimde bu sorunla karşılaştımKanka bende başladım dün oyuna aynı problem var ama nadir yapıyor . Muhtemelen Harddiske kurmuşsundur yada ssd okuma yazma hızın düşük kalıyordur.
Hocam oyun optimizasyon sıkıntılı bir oyun. 60-70 fps arası alıyorum medium ayarlarda fakat akıcılıktan uzak şuanda. Düzeltmelerini bekleyebilirsin dediğim gibi oyun ile alakalı düzelecek şeyler var daha.evet bekledim gölgelendirmelerin oluşturulmasını yaklaşık bir saat sürdü ve oyun ssd ye kurulu yazma hızıda 3000/3500 sorunun sistemimde olduğunu sanmıyorum dün oyuna kaldığım yerden devam etmek istediğimde bu sorunla karşılaştım
gölgelendirmeyi indirdin mibu sorunu yaşayan başka kimler var oyunu yarım saattir 10 dk oynayamadım bu sorun yüzünden silmemek için zor duruyorum ilerlememe yazık olucak
Alıntıyı görüntüle
Haklısınız hocam indirdiğimde optimizasyonun kötü olduğunu biliyordum fakat bu kadar kötüsünü beklemiyordum eleştirenler çok haklıHocam oyun optimizasyon sıkıntılı bir oyun. 60-70 fps arası alıyorum medium ayarlarda fakat akıcılıktan uzak şuanda. Düzeltmelerini bekleyebilirsin dediğim gibi oyun ile alakalı düzelecek şeyler var daha.
Hocam ben konu açtım oyunun çıkacağı gün iç savaş çıktı forumda bırakayım burayadaHaklısınız hocam indirdiğimde optimizasyonun kötü olduğunu biliyordum fakat bu kadar kötüsünü beklemiyordum eleştirenler çok haklı