Neler Yeni

Last Of Us Lütfen Bekleyi̇n Sorunu?

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Özcan Karakaya
bu sorunu yaşayan başka kimler var oyunu yarım saattir 10 dk oynayamadım bu sorun yüzünden silmemek için zor duruyorum ilerlememe yazık olucak

resim_2023-04-18_163004459.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Semih Özden
bu sorunu yaşayan başka kimler var oyunu yarım saattir 10 dk oynayamadım bu sorun yüzünden silmemek için zor duruyorum ilerlememe yazık olucak

Alıntıyı görüntüle
Kanka bende başladım dün oyuna aynı problem var ama nadir yapıyor . Muhtemelen Harddiske kurmuşsundur yada ssd okuma yazma hızın düşük kalıyordur.

Kawazaki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Fatih Gündoğdu

Alıntıyı görüntüle
hocam oyuna başlamadan menüde gölgelendiricilerin oluşturulmasınının bitmesini beklediniz mi, eğer beklemediyseniz normalden uzun sürüyor

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Oyuna başlamadan önce, gölgelendiricilerin oluşmasını beklemeniz gerekir. Beklemeden oyuna başladığınızda bu şekilde oluyor.

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Özcan Karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam oyuna başlamadan menüde gölgelendiricilerin oluşturulmasınının bitmesini beklediniz mi, eğer beklemediyseniz normalden uzun sürüyor
Kanka bende başladım dün oyuna aynı problem var ama nadir yapıyor . Muhtemelen Harddiske kurmuşsundur yada ssd okuma yazma hızın düşük kalıyordur.
evet bekledim gölgelendirmelerin oluşturulmasını yaklaşık bir saat sürdü ve oyun ssd ye kurulu yazma hızıda 3000/3500 sorunun sistemimde olduğunu sanmıyorum dün oyuna kaldığım yerden devam etmek istediğimde bu sorunla karşılaştım

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Semih Özden
evet bekledim gölgelendirmelerin oluşturulmasını yaklaşık bir saat sürdü ve oyun ssd ye kurulu yazma hızıda 3000/3500 sorunun sistemimde olduğunu sanmıyorum dün oyuna kaldığım yerden devam etmek istediğimde bu sorunla karşılaştım
Hocam oyun optimizasyon sıkıntılı bir oyun. 60-70 fps arası alıyorum medium ayarlarda fakat akıcılıktan uzak şuanda. Düzeltmelerini bekleyebilirsin dediğim gibi oyun ile alakalı düzelecek şeyler var daha.

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Özcan Karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam oyun optimizasyon sıkıntılı bir oyun. 60-70 fps arası alıyorum medium ayarlarda fakat akıcılıktan uzak şuanda. Düzeltmelerini bekleyebilirsin dediğim gibi oyun ile alakalı düzelecek şeyler var daha.
Haklısınız hocam indirdiğimde optimizasyonun kötü olduğunu biliyordum fakat bu kadar kötüsünü beklemiyordum eleştirenler çok haklı

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Semih Özden
Top Bottom