LAST OF US PART 1 Mİ HOGWARTS LEGACY Mİ

EMREKKE

80+
Reaksiyon skoru
17
Epic gamesten 1 oyun alacapım şuan kendi indirimimle hogwwarts deluxe edition 200 tl ye geliyor Last of Us part 1 500 tl ye geliyor iki türüde seviyorum harry potter filmleri kitapları okudum evreni seviyorum Last of us da aynı şekilde sevdiğim oynamak istediğim bi oyun sizce hangisini almak mantıklı oynamış olanlar tavsiye verebilirmi

HP seviyorsan bence HP. Last of us bana çok takoz geliyor. Gameplay sıkıcı. Eskidi. Part 2 belki tercih edilebilir.

last of us hatta hogwarts legacynin karşısında hangi oyun için arada kalırsan karşısındakini seçmeni öneririm.

Epic gamesten 1 oyun alacapım şuan kendi indirimimle hogwwarts deluxe edition 200 tl ye geliyor Last of Us part 1 500 tl ye geliyor iki türüde seviyorum harry potter filmleri kitapları okudum evreni seviyorum Last of us da aynı şekilde sevdiğim oynamak istediğim bi oyun sizce hangisini almak mantıklı oynamış olanlar tavsiye verebilirmi
Last of us derim ben şahsen hikaye açısından müthiş bir deneyim

ikiside değil ama illa birini seçmen gerekiyorsa hogwarts ı öneririm en azından oyun olduğunu söyleyebilirim

tlou tabikii

Biraz daha bekle, sağdan soldan borç al, iki oyunu da al. LOU alsan 200 tl açıkta kalacak zaten.

sony oyunlarına para verme farklı yerlerde tüm updateli halleri var zaten hp nin yok hp al digerlerini farklı kanallardan çöz

Şuanki elimde laptop var the last of us oynayamıyorum ramazandan sonra 5060 alıcam bitane keyifle the last of us ı oynamak istiyorum kesinlikle the last of us öncelik

Sana hitap etmesine bağlı ben hogwartsı 3 kere bitirdim zevk ala ala tlouyu da bitirdim bida oynamam mesela ikisine de şans ver bence pişman olacağın oyunlar değil

TLOU bana göre gelmiş geçmiş en iyi oyun serisidir.
GoW ve RDR de içinde.
Al geç zaten 12-14 saat hikayesi var 3 kere bitirdim yine canım çekti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,858
Üyeler
185,965
Son üye
türknetdestek
Geri