Neler Yeni

Last Of Us Part 1 Rezalet Bir Şekilde Çıktı??

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
inş 300 küsürden çıkar ve sistemi ağlatmayan bir port olur.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,130
İsim
Kadir
İlk oyun gerçekten hikaye ve kurgu anlamında şaheser denecek bir oyun ama ikinci oyunda bence bunu batırdılar özellikle kurgu açısından (anlatabilirim ama spoilere girer tam biri birini öldürecek pat vazgeçiyor sonra diğeri öldürecek pat vazgeçiyor böyle böyle sürekli sahne yaşanması kurguyu bozmuş hikayeninde ana temelinden uzaklaştırmış oyunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Semih Özden
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam az kaldı oynucam suana kadar spoiler yemedim. tıklamıyorum seninkinede gider ayak spoilerı yemiyelim .
İlk oyun gerçekten hikaye ve kurgu anlamında şaheser denecek bir oyun ama ikinci oyunda bence bunu batırdılar özellikle kurgu açısından (anlatabilirim ama spoilere girer tam biri birini öldürecek pat vazgeçiyor sonra diğeri öldürecek pat vazgeçiyor böyle böyle sürekli sahne yaşanması kurguyu bozmuş hikayeninde ana temelinden uzaklaştırmış oyunu
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben 40 liraya aldım bu arada :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyundan ilk görüntüleride size aktarayım. Enayiler 600 lira vermeye devam etsin krdsm;
1680015004125.png

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
Hikayenin ana temeli zaten intikam almaya değer mi? Yani hikayenin ana temeli bozulmuyor

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,130
İsim
Kadir
Hikayenin ana temeli zaten intikam almaya değer mi? Yani hikayenin ana temeli bozulmuyor
yapmayın hocam ana temel ne güzel baba kız ilişkisiydi bunu bırakıp intikama yönelmişler oda olmamış kaç kez birbirlerini öldürebilirlerdi ama sürekli kurtlar vadisi gibi racon kesip dağıldılar :D

Ufukizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Özgür Ufuk
Valla sırf bu oyun için daha çok.adan gidip ps3 aldım. Oyun çıktı ilk günden gidip celi versiyonunu aldım. En az 5 defa bitirdim. Daha iyisi gelmedi gelmez benim için. İlk kez oynayacaklar çok şanslı

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Semih Özden
Valla sırf bu oyun için daha çok.adan gidip ps3 aldım. Oyun çıktı ilk günden gidip celi versiyonunu aldım. En az 5 defa bitirdim. Daha iyisi gelmedi gelmez benim için. İlk kez oynayacaklar çok şanslı
yarın 6 da işe gitcem ama uyumamayı düşünüyorum hocam bakalım. Yarına zombi gibi dolasırım artık

Top Bottom