ConquerorXIV
80+ Gold
4gb kartlar ile oynanmıyor arkadaşlar. düşük sistem gereksinimleri yalan, vram istiyor oyun en az 6gb olması lazım.
Son düzenleme:
2k ve 4k için önerilen sistem gereksinimi kesinlikle gayet normal fakat 1080p ve 720p için fazlasıyla optimizasyon tutarsızlıkları mevcut hocam. Şu anda yurtdışı kaynaklı canlı yayın izliyorum 3050 ve i5 10400f ile 50 fps civarlarında CPU darboğaz yiyor ve takılmalar gerçekleşiyor. Oyunun sistem gereksinimleri kesinlikle yüksek olacaktı fakat gelen yorumlar ve incelemelere bakıldığında kesinlikle bir optimizasyon sorunu olduğu aşikar. Minimum ve Önerilen Ekran kartı Vramleri 4-8 GB arası olmasına rağmen 10 GB üstü Vram kullanımı var oyunun. i5 10400f yeni nesil güçlü bir işlemci olmasına rağmen 50 fps civarlarında 3050 ile darboğaz yiyor, oyunun güncelleme alması şart gibi gözüküyor.Oyun hayvan gibi vram istiyor 8GB altı çok sıkıntılı çalışıyor oyun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adamların attığı sistem gereksinimleri tamamen doğru sonuç veriyor genel incelemelerime göre bence optimizasyonunda bir sıkıntı yok ne vaat etmişlerse o şekilde çalışıyor oyun.
bende de başta cpu %90 gpu %60 idi ama ayarlama yapınca 50ye 100 oldu. dlss açık olmadan zaten oynanmaz-
2k ve 4k için önerilen sistem gereksinimi kesinlikle gayet normal fakat 1080p ve 720p için fazlasıyla optimizasyon tutarsızlıkları mevcut hocam. Şu anda yurtdışı kaynaklı canlı yayın izliyorum 3050 ve i5 10400f ile 50 fps civarlarında CPU darboğaz yiyor ve takılmalar gerçekleşiyor. Oyunun sistem gereksinimleri kesinlikle yüksek olacaktı fakat gelen yorumlar ve incelemelere bakıldığında kesinlikle bir optimizasyon sorunu olduğu aşikar. Minimum ve Önerilen Ekran kartı Vramleri 4-8 GB arası olmasına rağmen 10 GB üstü Vram kullanımı var oyunun. i5 10400f yeni nesil güçlü bir işlemci olmasına rağmen 50 fps civarlarında 3050 ile darboğaz yiyor, oyunun güncelleme alması şart gibi gözüküyor.
Evet bende Santiago'dan izliyordum. 4 GB kesinlikle dediğiniz gibi hikaye imkanı yok bu oyunu sağlıklı şekilde oynamalarına. 8 GB Vram limitini rahatlıkla zorlayıp aşıyor oyun. Oyunun inmesini bekliyorum indiği gibi sonuçları bende yazıcam. RTX 3060 i7 8700k ve 32 GB RAM li sistem ile test edicem. Sonuçları buraya atarım fikir olması adına.Bende buradan bakıyordum canlı da aynı
8GB VRAM istiyor 4GB hikaye bence güncelleme alır oyun evet ama bence minimum RTX bir kart lazım bu oyunu oynamak için.
cpu ya bak %100RTX 3060 orta ayarda kasmış. Ultrada 15 GB RAM, 10 GB VRAM kullanımı var.