ConquerorXIV
80+ Gold
8 gb yeter ultrada oynamayacaksan tabi32gb ramin bir kısmını Vram gibi ayarlasak, laptoplarda olduğu gibi olurmu? RX6600 var da 8gb
8 gb yeter ultrada oynamayacaksan tabi32gb ramin bir kısmını Vram gibi ayarlasak, laptoplarda olduğu gibi olurmu? RX6600 var da 8gb
Bu dediklerinize benzer durumlar hala uncharted hırsızlar mirası koleksiyonundada oluyor oyun 19 ekim 2022 de pc portu çıktığı halde rx570 4 gb önerilenlere diyor rx6500xt ile çöp performans alıyorum önerilenleri karşılamasına rağmen Iron Galaxy Firması Port konusunda içine ediyor durumunGençler tek cümle ile şunu söyleyebilirim oyun optimizasyon olarak içler acınası halde. Ram kullanımı VRAM kullanımı ve CPU kullanımı her şey ortada. CPU darboğaza girdiği için ekran kartı gerçek gücünü gösteremiyor oyun içinde. Sistemim RTX 3060 12 GB i7 8700k 32 GB 4000 MHZ RAM olmasına rağmen ve M2 SSD'ye kurmama rağmen durum böyle. Oyuna acilen güncelleme getirip toparlamaları şart. Oyunun içinde Shader yüklemesi diye bir olay var yarım saatte %2 falan anca ilerliyor ve oyunun ortasında lütfen bekleyiniz diye bir anda oyununuzu durduruyor. FPS yer yer 70 80 lere çıktığı halde bile mouse çevirdiğimde rahatsız edici düzeyde bir takılma hissi ve akıcı olmayan bir oynanışı var. Umarım hemen çözerler bu sorunları.
bende şuanlık sıkıntı yok ayarları kurcalaman lazımGençler tek cümle ile şunu söyleyebilirim oyun optimizasyon olarak içler acınası halde. Ram kullanımı VRAM kullanımı ve CPU kullanımı her şey ortada. CPU darboğaza girdiği için ekran kartı gerçek gücünü gösteremiyor oyun içinde. Sistemim RTX 3060 12 GB i7 8700k 32 GB 4000 MHZ RAM olmasına rağmen ve M2 SSD'ye kurmama rağmen durum böyle. Oyuna acilen güncelleme getirip toparlamaları şart. Oyunun içinde Shader yüklemesi diye bir olay var yarım saatte %2 falan anca ilerliyor ve oyunun ortasında lütfen bekleyiniz diye bir anda oyununuzu durduruyor. FPS yer yer 70 80 lere çıktığı halde bile mouse çevirdiğimde rahatsız edici düzeyde bir takılma hissi ve akıcı olmayan bir oynanışı var. Umarım hemen çözerler bu sorunları.
Steam Yorumlarıda hiç iç açıcı değil. 112 sayfalık konularda bir tane olumlu açılmış konu yok tüm şikayetler üst segment, orta segment farketmeksizin optimizasyon sorunuyla alakalı.Bu dediklerinize benzer durumlar hala uncharted hırsızlar mirası koleksiyonundada oluyor oyun 19 ekim 2022 de pc portu çıktığı halde rx570 4 gb önerilenlere diyor rx6500xt ile çöp performans alıyorum önerilenleri karşılamasına rağmen Iron Galaxy Firması Port konusunda içine ediyor durumun
Ayarlarla pek ilgisi yok hocam oyunu bildiğin optimizasyonuna bakmadan piyasaya sürmüşler. Ultra, low, medium hiç farketmeksizin tüm ayarları denedim hiçbir faydası artısı yok. Oyun bildiğiniz CPU, VRAM ve RAM tüketim özürlüsü. Sistemim düşük segment olsa benden kaynaklı diyeceğim fakat benim ki orta segment olan RTX 3060 12 GB i7 8700k 32 GB RAM olmasına rağmen oyunda çuvalladı.bende şuanlık sıkıntı yok ayarları kurcalaman lazım
bende yaşadım brom. Oyun sağlıklı çalışmanın çok uzağında.Oyunda sıkıntılar var patch gelir bu hafta içinde.