Aga ben bide harddiske kurdum ssd'de yer yok diye. 2 saatte kurdu 7 saatte shader yüklemesi yaptı. Tamam dedim sonunda oynayacam. Oyun içi yüklemeler MERHABALARRR diyerek oynamama engel oldu sağolsun.Bu oyunu minimum VRAM 6GB ve RTX den düşük kartlar da oynayacaklar güncellemeden sonrada sıkıntı çekeceklerdir oyundaki oyun içi yüklemeler ve takılmalar ile ilgili sorunları çözerler SSD de bile oyun içi yükleme yapıyor oyun.
ultada 40 fps alıyorum ayarı düşük yapıyorum 40 fpsOyun hayvan gibi vram istiyor 8GB altı çok sıkıntılı çalışıyor oyun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adamların attığı sistem gereksinimleri tamamen doğru sonuç veriyor genel incelemelerime göre bence optimizasyonunda bir sıkıntı yok ne vaat etmişlerse o şekilde çalışıyor oyun.
![]()
Ekran kartın ne agam senin. Ultrada açabildiysen helal olsun. Gerçi benimki HDD'de diyede çok sıkıntı çıkarıyor..ultada 40 fps alıyorum ayarı düşük yapıyorum 40 fps
rx 570 8gbEkran Kartı ne Ultra da açtınız.
ben aldım kanka konunun başında oyundan ilk görüntülerimide atmıştım yine atayım. Enayiler 600 lira vermeye devam etsin moruq ;bu malum sitelerden 40-50tlye alıp yanında 2 oyun olarak istediğimiz şeyi veriyorlar mı hogwarts ile son çıkan call of duty ve last of us mesela![]()
tek mi aldın yanında hangi oyunları aldınben aldım kanka konunun başında oyundan ilk görüntülerimide atmıştım yine atayım. Enayiler 600 lira vermeye devam etsin moruq ;
Alıntıyı görüntüle
Şaka bir yana tek haliyle 40 liraya aldım. Cod gibi oyunlar online olduğu için sıkıntı çıkarabilir. Hikaye tabanlı oyunları almanı öneririm.tek mi aldın yanında hangi oyunları aldın