-RutHleSs-
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
Ellerine emeğine sağlık Destan yazmışsın resmen. Pro Player olduğum için okumaya ihtiyacım yok
AHRİ BENİM KARIM ONU BIRAK
2019 ARALIKTAN BERI LOL OYNUYORUM BU ZAMANA KADAR AHRİYE AŞIĞIM
Teşekkür ederim hocam bu tarz detaylı bir oyunun tamamen rehberini yapmak çok zor ve okunsada anlaşılabilir olacağını düşünmüyorum bence en iyisi oynayarak keşfetmek mesela bu rehberde eksik olan bir şeylerden biri de totemEllerine emeğine sağlık Destan yazmışsın resmen. Pro Player olduğum için okumaya ihtiyacım yok
O başarıları yapılan süreçte anneler meyve tabağıTr de belli bir başarı yapmadan euw ye geçmekte kötü.
Oyunu sözde çok iyi bilen adamlar bile kullanmıyor. Çok oyunculu oyunlar genel olarak fazla mekanik gerektirdiği için açıklaması da zoe oluyor. Dediğin gibi en iyisi kendin denemek.Teşekkür ederim hocam bu tarz detaylı bir oyunun tamamen rehberini yapmak çok zor ve okunsada anlaşılabilir olacağını düşünmüyorum bence en iyisi oynayarak keşfetmek mesela bu rehberde eksik olan bir şeylerden biri de totem
Ama ben totemi anlatsam nasıl anlayacak oynayacak kişi kendi keşfetmesi daha doğru olur diye düşündüm.
Onu bunu bilmem anlamam ben MF'ciyim arkadaş2019 ARALIKTAN BERI LOL OYNUYORUM BU ZAMANA KADAR AHRİYE AŞIĞIM
hocam arkada hala yazıyo o yazı