Rehber League of Legends Başlangıç Rehberi

Ellerine emeğine sağlık🥰 Destan yazmışsın resmen. Pro Player olduğum için okumaya ihtiyacım yok😎🤭😎

Ellerine emeğine sağlık🥰 Destan yazmışsın resmen. Pro Player olduğum için okumaya ihtiyacım yok😎🤭😎
Teşekkür ederim hocam bu tarz detaylı bir oyunun tamamen rehberini yapmak çok zor ve okunsada anlaşılabilir olacağını düşünmüyorum bence en iyisi oynayarak keşfetmek mesela bu rehberde eksik olan bir şeylerden biri de totem
Ama ben totemi anlatsam nasıl anlayacak oynayacak kişi kendi keşfetmesi daha doğru olur diye düşündüm.

Teşekkür ederim hocam bu tarz detaylı bir oyunun tamamen rehberini yapmak çok zor ve okunsada anlaşılabilir olacağını düşünmüyorum bence en iyisi oynayarak keşfetmek mesela bu rehberde eksik olan bir şeylerden biri de totem
Ama ben totemi anlatsam nasıl anlayacak oynayacak kişi kendi keşfetmesi daha doğru olur diye düşündüm.
Oyunu sözde çok iyi bilen adamlar bile kullanmıyor. Çok oyunculu oyunlar genel olarak fazla mekanik gerektirdiği için açıklaması da zoe oluyor. Dediğin gibi en iyisi kendin denemek.

güzel rehber

1617483616038.png

Boşver

ellerine sağlık

Eline sağlık.

( Rehberi tam okuyamadım )
Daha iyi oynamak için taktikler gelse çok iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,511
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri