Neler Yeni

League of Legends Liginiz?

White_Recon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Hasan
Muhabbet olsun dostlar, liginiz ne? Hangi şampiyonlardan zevk alırsınız, hangisi maininiz?

Benim oynamaktan en çok zevk aldığım şampiyonlar Pantheon, Yasuo, Lux, Garen ve URF'ta Master Yi. :D
Nefret ettiklerim: Wukong, Teemo, Dr Mundo ve URF'ta Yuumi... Gerildim yine. :D
Ve maalesef Gümüş 2'de takılı kaldım...

Bartuu

80+ Silver
3 hesabım var biri bronz 3 gördü biri silver 4 tü şifre unuttum küçükken hangi e postayı koymuşsam bulamadım gitti hesap şuank hesabım 5 e 5 te bronz 3 (dereceli atmıyorum 1 el girdim bronz 3 attı oynarsam silver görür) smurf var oda bronz 4 e attı bıraktım garenden zevk alırım 20 oyun attım kda m challanger lara göre daha iyi ama 100 oyunda değişebilir bu 20 oyun için garen yasuo master irelia kayn camille oynamaktan zevk alırım aynı zamanda karşıya gelince hepsinden nefret ederim

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Gold III

White_Recon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3 hesabım var biri bronz 3 gördü biri silver 4 tü şifre unuttum küçükken hangi e postayı koymuşsam bulamadım gitti hesap şuank hesabım 5 e 5 te bronz 3 (dereceli atmıyorum 1 el girdim bronz 3 attı oynarsam silver görür) smurf var oda bronz 4 e attı bıraktım garenden zevk alırım 20 oyun attım kda m challanger lara göre daha iyi ama 100 oyunda değişebilir bu 20 oyun için garen yasuo master irelia kayn camille oynamaktan zevk alırım aynı zamanda karşıya gelince hepsinden nefret ederim
Hocam challangerlar bizim liglerde ortalama 50 kill alıyor genelde ama... :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gold güzel elo.

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Hocam challangerlar bizim liglerde ortalama 50 kill alıyor genelde ama... :D

Gold güzel elo.
İyi bir pre bulduğun zaman rahat çıkarsın. Ben 2. sezondan beri oynuyorum o zamanlar dereceli atmıştım bronz 3 kalmıştı hesap. Geçenlerde kuzenimle bot pre kasa kasa gold 3 çıktık işte.

White_Recon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İyi bir pre bulduğun zaman rahat çıkarsın. Ben 2. sezondan beri oynuyorum o zamanlar dereceli atmıştım bronz 3 kalmıştı hesap. Geçenlerde kuzenimle bot pre kasa kasa gold 3 çıktık işte.
Ben 1,5 yıldır oynuyorum. Sizin oyun bilginizle bile lig atlanır mesela, tabi bileğe de bakıyor. :)

hocam işte bende 34 35 kill alıyorum
Hard smurf. :D

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Ben 1,5 yıldır oynuyorum. Sizin oyun bilginizle bile lig atlanır mesela, tabi bileğe de bakıyor. :)

Valla bilek biraz gerekli ne yalan söyleyeyim :D bilekten ziyade biraz refleks ve hızlı düşünme. Yüzde elli bilekse yüzde elli de oyun bilgisi bence.

Bartuu

80+ Silver

53 level hesap

Valla bilek biraz gerekli ne yalan söyleyeyim :D bilekten ziyade biraz refleks ve hızlı düşünme. Yüzde elli bilekse yüzde elli de oyun bilgisi bence.
malphite ultisi dodge luyorum :D

White_Recon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Hasan
53 level hesap

malphite ultisi dodge luyorum :D
Ben 110'lardayım şuan, genelde dereceli ve URF giriyorum.

Şuan iştahlandım ve URF giriyorum. :D

Bartuu

80+ Silver
Ben 110'lardayım şuan, genelde dereceli ve URF giriyorum.

Şuan iştahlandım ve URF giriyorum. :D
2 saat urf oynadık arkadaşla sandık almak için karşıya script kata geldi adam irelia e sini tam kapnırken böyle 0.1 salise ile dodgeluyo ve q mesafesine girdiğimiz anda atıyo falan hileden zevk alıyomu bilmiyorum zevkim kaçtı çıktım

Tecan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Duhan Can
Plat 1

Top Bottom