Beyler üvey babam ile bir kaç olay yaşadım aldım bilgisayarımı çıktım çok değil zaten çalışıyorum günde 3 saat maks oynuyorum kendime ne kadar internet artırmam gerek maç başı kaç MB gider bilgisi olan varsa sevinirim
Çok az gidiyor saat basi 150-300mb gidiyo diye biliyorumBeyler üvey babam ile bir kaç olay yaşadım aldım bilgisayarımı çıktım çok değil zaten çalışıyorum günde 3 saat maks oynuyorum kendime ne kadar internet artırmam gerek maç başı kaç MB gider bilgisi olan varsa sevinirim
Internette saat basi 60 65 mb yaziyoBeyler üvey babam ile bir kaç olay yaşadım aldım bilgisayarımı çıktım çok değil zaten çalışıyorum günde 3 saat maks oynuyorum kendime ne kadar internet artırmam gerek maç başı kaç MB gider bilgisi olan varsa sevinirim
Kanka az değil o ama sen bilirsin 6 maç atsam her gün 1 GB sıkıntı birazÇok az gidiyor saat basi 150-300mb gidiyo diye biliyorum
Umarım öyledir yoksa internet yetişmezÇok az gidiyor saat basi 150-300mb gidiyo diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Internette saat basi 60 65 mb yaziyo
Deneyerek ogrenirsinKanka az değil o ama sen bilirsin 6 maç atsam her gün 1 GB sıkıntı biraz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka
Umarım öyledir yoksa internet yetişmez