oynama oynama belirli bir zamandan sonra burdaki videoya bağlıyorsunmerhaba lol yeni başladım banada hem öğretecek daha çokta eğlenmek için arkadaş arkadaşlar arıyorum
oyundan soğudum sağolun ahajajkwdajkwhdlawd2011'den beri oynuyorum. Başlama boşver
oyunu oynamadan soğudum ajhddawjkda1-2 yıl önce gireyim bakayim dedim. Sadece küfür ediyolar. Ve bu buzdağının görünen yüzü
Valorantda aynı hocam. 8 10 yaşında altına eden bebelerden akla sığmayan küfürler yemek istiyorsanız alterrnatif olarak valorant girebilirsiniz.oyundan soğudum sağolun ahajajkwdajkwhdlawd
Mesaj otomatik birleştirildi:
oyunu oynamadan soğudum ajhddawjkda
awfğpjkawifjwofşaofiap.wa
o kadar mı ya
Valorant'ın alt eloları bu şekilde Plat 3 diadan sonra yaşı yüksekler geliyorda onlarda evden çıkmayan 150 kilo insanlar olabiliyorValorantda aynı hocam. 8 10 yaşında altına eden bebelerden akla sığmayan küfürler yemek istiyorsanız alterrnatif olarak valorant girebilirsiniz.
bende başka bir videosunu attım QDSOIKHDSAJDSA
Öyle insanları 10-15 elde bir denk gelir. Diğerleri dediğim gibi.Valorant'ın alt eloları bu şekilde Plat 3 diadan sonra yaşı yüksekler geliyorda onlarda evden çıkmayan 150 kilo insanlar olabiliyor
Ancak valoranttan mesela ben arkadaşlar edindim halada konuşuyoruz 2 sene oldu
bende başka bir videosunu attım QDSOIKHDSAJDSA
oyuna başladığımda yıl 2016 falandı, düzenli olarak lanet eder bırakır her yazda bi arkadaşın ''kanka gel az lol atak mesajıyla'' geri başlarım. yolun başındayken hiç bulaşma bence.merhaba lol yeni başladım banada hem öğretecek daha çokta eğlenmek için arkadaş arkadaşlar arıyorum
Dota oynamadım ama amcamın 3000 saati vardımerhaba lol yeni başladım banada hem öğretecek daha çokta eğlenmek için arkadaş arkadaşlar arıyorum