🔥İndirim 🔥LEGO 30688 Tropikal Tukan 3in1 143TL🔥

Öyle hocam normalde benim yas boy ve kilodaki insanların kalori açığı 2500 falanken benim kalori açığım 3bin civarında
Süper. Kilo almayacağını bilip çeşit çeşit yiyecekler yemenin keyfi başkadır. :kekw:

Dayanamayıp bende aldım. Neredeyse bu aralar paylaştığım tüm ürünleri bende alıyorum. Bunun sonu yok gibi. :kekw:

1758750268307.webp

Evde iki çocuk var birine aldık. İkinciyi sepete ekliyoruz otomatik kaldırıyor. İkinci hesap açmaya da üşendim. Sonuçta iki tane bari alabilsek iyiydi.

Evde iki çocuk var birine aldık. İkinciyi sepete ekliyoruz otomatik kaldırıyor. İkinci hesap açmaya da üşendim. Sonuçta iki tane bari alabilsek iyiydi.
Yeni hesap açarsanız bir de kuponla daha uyguna da alabilirsiniz. İlk siparişe özel oluyor. Bu arada bir daha sipariş verirsen alabiliyorsun. Sepete 2 adet eklenmiyor sadece.

Yeni hesap açarsanız bir de kuponla daha uyguna da alabilirsiniz. İlk siparişe özel oluyor. Bu arada bir daha sipariş verirsen alabiliyorsun. Sepete 2 adet eklenmiyor sadece.
Yok yeni siparişte de otomatik sepetten kaldırıldı diyor bende. Bir daha sipariş veremedim. Olmazsa söylediğiniz gibi yeni hesap açalım.

Yok yeni siparişte de otomatik sepetten kaldırıldı diyor bende. Bir daha sipariş veremedim. Olmazsa söylediğiniz gibi yeni hesap açalım.
Ben dün almıştım. Belki bu yüzden alabiliyorumdur. Evet yeni hesap açınca kuponla uyguna gelir. Premium alsan bir de kargoyu da halletmiş olursun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,776
Üyeler
184,220
Son üye
Wojtek01
Geri