- Konu Sahibi Konu Sahibi
Onay şifresini girdim sipariş gerçekleşti mesajı oOnay şifresi o.
Onay şifresini girdim sipariş gerçekleşti mesajı oOnay şifresi o.
şuan stokta tekrar ara sırada geliyorOnay şifresini girdim sipariş gerçekleşti mesajı o
Az önce tekrar stokta yazısı geldi hatta biri anlık paylaştı şimdi neden benim siparişim görünmüyor dünyanın en şansız insanı mıyım benPanik yapma itopya büyük firma dolandırma vs olmaz ararsın mail atarsın biraz işin uzamış olur ama çözülür haftasonu ellerinde kalmamış vs diye de düşmemiş olabilir
Stok durumuna takılmışsın gibi duruyor. Her ne kadar mesaj gelse de tam o an stok bitmişse para kesilmediği için siparişin oluşmamıştır.Hayır kesilmedi henüz kredi kartı hesap özetinden ama bankadan gelen mesaj ile satın aldığım gözüküyor.
iade olacak paran başka zamanaAz önce tekrar stokta yazısı geldi hatta biri anlık paylaştı şimdi neden benim siparişim görünmüyor dünyanın en şansız insanı mıyım ben
şuan stokta tekrar ara sırada
Evet ama benim siparişimi gerçekleştirmeleri gerekmiyor muşuan stokta tekrar ara sırada geliyor
Ah be agam keşke o kadar şansız olsak demek isterimAz önce tekrar stokta yazısı geldi hatta biri anlık paylaştı şimdi neden benim siparişim görünmüyor dünyanın en şansız insanı mıyım ben
bakmazlar
benim bi arkadaş vardı paralarını 30 gün sonra atmıştı
Senin para gitmemiş yaniAldım sistemi arkadaşlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tekrar sipariş verdim ve aldım basardımmmm
Vallaha para 1 kere gitti şimdi umutsuz umutsuz stokta yazıyordu anında parayı kestiler ve siparişim oluştuSenin para gitmemiş yaniben paranı alıp siparişi veremedin sandım ho bende alacam bir daha açılırsa ele düşerse alınır demi beyler. revizesiz
olduğu gibi aldınız demi 550w psu 650 yapmaya değer mi acaba kararsızım.Vallaha para 1 kere gitti şimdi umutsuz umutsuz stokta yazıyordu anında parayı kestiler ve siparişim oluştu